Eşimle birlikte memleketime geldik daha önce burda oturuyorduk ama kendi ailesinin yanında taşındık bayadır gelmiyorduk herneyse dün pavyona gitmiş gece geç geldi ben bısey anlamadım tabi telefonunda karşıda duran kızları çekmiş falan içmiş ve kardeşimle gitmiş yanında kız arkadaşı varmış ona kıyak yapmak ıstemıs kardesımı kullandı tabi kardesımde de suç var nasıl gıdersın böyle bi yere eniştenle üstelik resmi görünce kavga ettik ben bişey yapmadım sadece eglensınler diye götürdüm mekan sahibi arkadaşıymış bu doğru arkadaşı para vermemiş ama evli bir adam gider mi üstelik karşı masadakı kızları cekıyor falan. Üste çıktı bu bi anda haklı oldu anlamadım yani bugünde dolaşmaya çıktık canlı müzik vardı kızlar oynuyordu oraya gırmek istedi ben gırmedım ne güzel gidecektik falan dedi hala sayıklıyor tüh vah giremedim oraya diye napayım bu adamı ben artık yoruldum bıktım 8 yıllık evliyim 3 çocuğum var her fırsatta pavyonda oraya giden tabi kızlarla da takılıyordur ama ben gittim kımseye bakmadım diyip duruyor benım alnım ak falan dıyor kafayı yıcem nasıl davranacağımı şaşırdım artık