Medusa cildi ve yüzü gayet güzel bu arada kız da cok güzel yüz hatları herseyi yalnızca yüz tüyleri var kimseyi üzmek istemem ama yüz tüyleri yüzünden böyle görünüyor yoksa zaten güzel 😂

Rouge Anlatmaya çalıştığım şey kızın güzelliği değil ki, zaten güzel😂 Ama kendi cildi ve filtreli hali arasında baya fark var. Kaymak gibi değil mesela, bi de diğer videolarına da göz attım cildi sorunlu ama bu kandırıkçı fenolara karşı savaş açmış kendine güvenen bi şekilde açık açık paylaşıyor kendisi👌🏻

Medusa valla videoda cildi de güzel zaten filtreler anlasılıyor sadece kaslarını bırakmıs özellikle ve yüz tüylerini de almamıs yoksa cildi sorunlu degil bu videosunda digerlerini bilmiyorum

Rouge Ben taktir ettim kendisini ya, bu kadar herkes pürüzsüz cilde sahip değilmiş dedirtti en azından. Kendisi şöyle paylaşıyor hep gördüğüm kadarıyla

Medusa kuşum hadi onlar fenomen, işleri gereği kandırıyorlar bizi. Pekiiii, işi bu olmayan, her gün yüz yüze baktığımız insanlar neden bu kadar filtre basıyor, shop yapıyor? Hadi anlat bakalım, bunu da bil. Hadi!!!!!

Medusa bencede takdir edilmeli bu kadın👏🏻hem gercegi gösteriyor hemde cilt kusurlarına rağmen ne kadar güzel ve bakımlı olunabildigini ben hala güzel bakımlı buluyorum bakım demek kusursuzluk demek degil ki sorunsuz cilt var cam cilt var benimki sorunsuz bakımlarla ama o filtreler sanki cilt degil baska bisey gibi görünüyor

melebek Onlar da işte fenomenlere özeniyor, her gün görmedikleri insanlar onları kusursuz sansın istiyor. En olmadı eltisi kıskansın istiyor!!! Bildim mi?

Rouge Öyle tabi en önemlisi kendinle barışmak ve sevmek, bunu da güzel gösteriyor

Medusa En olmadı eltisi kıskansın istiyor!!!

Kahin misin mübarek!!!