Usnac95 HurremSultan ses çıkaran yatak değilde baza olmasın. Bende makaslarını değiştirdim. 5-6 ay götürdü yine gıcırdıyo. Zaten odaklanma sorunum var, baza ötünce herşey gidiyo lanet 😂
HurremSultan Usnac95 evet bizimde bazadan geliyir. Postu açarken baza ile yatağın ayrı satıldığını unutmuşum 😂😂😂😂
BlackMambaa_ HurremSultan Mobilyacıya git yatağın üzerine yat abi iki dk çıkarmısın de test et al Hürrem 😂
happywomen2 HurremSultan ben HAREM YATAK EVİNORA modelini kullanıyorum neredeyse 2 yıldır ve çok çok memnunum
Novaqua HurremSultan Yataş Tesla, pocket yay sistemi diye geçiyor her yay birbirinden bağımsız olduğu için sıfır ses ve iki kişiye de ağırlığına göre bulunduğu yerdeki yaylar esnediği için herkes mutlu uyurken de
Novaqua HurremSultan baza gıcırdıyor olabilir, yatağı kaldırıp bak baza hala gıcırdıyorsa bazayı değiştir sadece
HurremSultan Novaqua baza gıcır diyor zaten😂😂 ama yatak daan da ses geliyor Cok zipladim üstüne cikiip o etkilemiş olabilir😂😂😂
Tonight_00 HurremSultan ahşap bazalar çıkmış canım bir bak istersen onlara memnun kalırsın bende düşünüyorum bıktım gıcırtı sesinden 🤣🤣
happywomen2 HurremSultan evet ben 2 yıl önce evlenmeden yatak odasıyla bazayla birlikte aldım ama yatağı tek başına 7500 ₺ ye almıştım 2 yıl önce
HurremSultan belladonna kanka valla öyle olcak galiba 😂 zaten evdeki herşey yavaş yavaş değişecek gibi bekliyorum bakalım sıra bize gelmese barı 😂😂😂
Deleted_15 HurremSultan iiiiç mi kendinizi düşünmez misiniz be ya 😂 sonra gelsin kronik bel ağrıları 😒
HurremSultan belladonna kankiiii meme yaptırsam söyle 90 allahhh e zaten sıra bana gelene kadar yaslanirim söyle bir badem göz yüz germe of of😂😂😂