Rouge HurremSultan hahahahaha o barısmıstı kocası aldatıp şiddet uyguluyordu yanlıs hatırlamıyorsam sonra barıstı ve ona cok tatlı geldi kocası ne hakla böyle seyler söylersiniz dedi😂
HurremSultan Rouge ben ilk geldiğimde de biri vardı yine böyle kocasına laf edip sonra barışınca hamile kalıp farklı birisi olarak gelmişti tekrardan kırmızı saçlı biriydi sanırım 😂
ikiprensesannes Rouge çok afedersin ama oha çüsş yani 🤮🤦siz de ne travmalar atlatmissiniz ya ben.kendi.travmami.unuttum şuan 🤮🤦
lanjalee etoile olayın sıcağıyla şikayet etmedikleri için savcı bişeyler saçmalamıştı dava düşmüştü galiba otopside de normal boğulma vakası diye çıkmıştı yanlış hatırlamıyosam 😔kullanıcı adı Kubrayalbu bakabilirsin ordan Etocum
Rouge kleopatranizzz yenilerdensinn sende bilmezsn 😂o yüzden ben size diyorum erkek bu demeyin hemen kadınlar daha fena
etoile Afrodit bende çok uzulmustim. Onca post okudum hiç biri aklimada değil ama bu kadının hikayesi beni öyle etkiledi ki yeni doğum yapmıştım birde 😔
Coolness Gittibimilyarlikmobilya hahaha saol aşkım , bize böyle herşeye hakim birileri lazım 🤪kidste bunlar zıt kutuplar o zaman ?
Cicekliperde etoile ya ben kidste onu gördüm ve olay aklımdan çıkmıyor. Çocuğumu uzun süre yatağa yatıramadım bir yere gittiğimde . Hep ayağımda tuttum.
etoile Cicekliperde ben halen çocuğumu gözümün önünden ayirmiyorum. Evde de uyuduğu zaman camera açıyorum sürekli bir şekilde izliyorum. Cameradan bildirim bile gelmesine fırsat vermiyorum. Ne olur ne olmaz diye