etoile Cicekliperde ben halen çocuğumu gözümün önünden ayirmiyorum. Evde de uyuduğu zaman camera açıyorum sürekli bir şekilde izliyorum. Cameradan bildirim bile gelmesine fırsat vermiyorum. Ne olur ne olmaz diye
Cicekliperde etoile hepimizde travma oluşturdu. Ben de park yatağa koyuyorum evde. Yani bilmiyorum. Düşünüyorum hala aklım almıyor. Allah korusun . Rabbim kimseye böyle acı vermesin
etoile Afrodit bende çok uzulmustim. Onca post okudum hiç biri aklimada değil ama bu kadının hikayesi beni öyle etkiledi ki yeni doğum yapmıştım birde 😔
etoile Cicekliperde amin amin rabbim ne anne babayı evlatla imtihan etsin ne evladı annesi babası ile
superisi_ women_34 Yok canım tek bırakmamıs. Yanlıs hatırlıyorlar arkadaslar. Aynı evdeyken oluyor olay. Allah kimseye göstermesin cok kötü..
belladonna etoile Ayyy o olayı, o postu okuyan kimse unutamaz sanırım. Bende hatırlıyorum o postu. Kidste de zaten ara ara soruyorlardı otopsi ne oldu diye post bile açılmıştı ama kimse bilmiyordu. Uzun bir süre etkisinden çıkamamıştım bende
Rouge kleopatranizzz yenilerdensinn sende bilmezsn 😂o yüzden ben size diyorum erkek bu demeyin hemen kadınlar daha fena
Rouge kleopatranizzz hmmmm bence hayır😂ben eski olmaktan asırı mutluyum keske yinede öyle kalsaydı hersey ayrıca keske sende daha önce olsaydın bayıldım sana