Kızlar hamileyim. Hamileliğimin başından beri cinsellik yasak 2. Trimesr dayım ve libidom çok arttı. Bugün mastürbasyon yaptım ve ağrım oldu aradan bi kaç saat geçti ama hala ağrım var oturup kalkarken vs. Bebege bişey olmuş kudur ? Kokruyorum açıkcası ağrı neden olmuştur

yasemince Kasılmıştır çünkü. Doktoruna bi danış istersen hala ağrın varsa

selen_ doktoruma nasıl açıklama yapacağım çok utanırım ama ağrıyor. Bilmiyorum mastürbasyonla bebege bişey olur mu ? Kanama vs yok

Medusa evet hala ağrım var ama doktorum erkek ve nasıl soracagım bilmiyorum

yasemince Yani bence bebeğinizden önemli değil. Doktor o sonuçta her şeyinize bakmıyor mu? Utanmanıza gerek yok

yasemince
          Canım cinsellik nasıl yasaksa mastürbasyonda yasak çünki rahim kasılıyor her ikisinde.Yinede doktorunla konuş derim ♥️♥️♥️

yasemince yine gereken herşeyi yazmış kızlar 🌺 bencede doktora git bekleme, hiç utanacak bişey de yok ayrıca bunda riske atma bebişi

@yasemince utanılacak bir durum yok bilmesi gerekiyor ki ilerde çatı muayenesi falan yapacak açık olmalısın doktoruna karşı

yasemince doktorunla konuş çekinmeden de olanı biteni doktor bu sonuçta..

Aman ne utanacan zaten o doktor ve aylardır olmadığını söyleyince anlayışla karşılar bebeğe bişey olmasındansa sorup bakmaları içini rahatlatman daha önemli

yasemince
          Bebeğiniz sağlığı daha önemli doktorlar nelerle karşılaşıyordur mastürbasyon demezsiniz birliktelik oldu dersiniz ama doktora gitmek zorundasınız

HurremSultan tamda nasıl bi yalan söyleyebilir diye düşünüyordm zekice😂

yasemince bizede hamilelik boyunca yasaktı ikinci trimester de biz biraz yasak çiğnedik çünki bi yükselmeyle duramadık ama sonrasında çok pişman oluyorduk hatta bebekler bir yere top oluyorlardı korkuyorduk hemşire sıkı sıkı tembihliyordu kıza bir metreden fazla yaklaşma diye😂
          Az kalmış zaten biraz sabredin ve bu konuları da doktorunuzla açık açık konuşun