Kızlar hamileyim. Hamileliğimin başından beri cinsellik yasak 2. Trimesr dayım ve libidom çok arttı. Bugün mastürbasyon yaptım ve ağrım oldu aradan bi kaç saat geçti ama hala ağrım var oturup kalkarken vs. Bebege bişey olmuş kudur ? Kokruyorum açıkcası ağrı neden olmuştur
Bakar msınız
???
Eskobar tüp bebek
@yasemince mastürbasyondan dolayı rahim kasılıyor cinsel ilişki yasaksa mast yapmaman gerekiyordu canım ağrın gezmezse doktora git
selen_ doktoruma nasıl açıklama yapacağım çok utanırım ama ağrıyor. Bilmiyorum mastürbasyonla bebege bişey olur mu ? Kanama vs yok
Medusa evet hala ağrım var ama doktorum erkek ve nasıl soracagım bilmiyorum
@yasemince utanılacak bir durum yok bilmesi gerekiyor ki ilerde çatı muayenesi falan yapacak açık olmalısın doktoruna karşı
Aman ne utanacan zaten o doktor ve aylardır olmadığını söyleyince anlayışla karşılar bebeğe bişey olmasındansa sorup bakmaları içini rahatlatman daha önemli
yasemince
Bebeğiniz sağlığı daha önemli doktorlar nelerle karşılaşıyordur mastürbasyon demezsiniz birliktelik oldu dersiniz ama doktora gitmek zorundasınız
yasemince rüya gordum falan de bari Yafa bu seferlik bı kadın doktora muayene ol
HurremSultan tamda nasıl bi yalan söyleyebilir diye düşünüyordm zekice😂
HurremSultan rüya gayet mantıklı eger mast söyleyemezse bende hiç riske atmasın
yasemince bizede hamilelik boyunca yasaktı ikinci trimester de biz biraz yasak çiğnedik çünki bi yükselmeyle duramadık ama sonrasında çok pişman oluyorduk hatta bebekler bir yere top oluyorlardı korkuyorduk hemşire sıkı sıkı tembihliyordu kıza bir metreden fazla yaklaşma diye😂
Az kalmış zaten biraz sabredin ve bu konuları da doktorunuzla açık açık konuşun