• Muhabbet
  • İlk postum, henüz evlenmemiş olanlara 😊

BYF hayat su gibi akıyor dün nerdeydim bugün nerede, geçmişte yaşadıklarım olmasa bugün ki aklıma sahip olamazdım 😊 Allah’a şükğr kötü şeyler yaşamadım ama cahilliğin saflığın verdiği aldanışlarımda olmasın isterdim 😊

Frenchoje bende 22 yasima girdim, 2022 sonu-2023 basi gibi insallah okulum bitecek ve sevdigim uzaktan babama akraba ve turkiyedeler, koydeler ama kendisi ara sira ailesinin tarlasini surer ve ozel guvenlik. Ben ise yurtdisindayim ve uluslararasi ticaret okuyorum. Ailem sicak bakmiyo cocuk iyi olabilir ama illaki cevresi yobaz oldugu icin o da etkilenir ilerde gosterir bunu sana diyolr. Cok seviyorum ama. Bu arada 2019 birinci aydan beri sevgiliyiz ve gecen sene bi ksc kez kisa gorustuk sadece. Bu senede korona icin gidemedik turkiyeye malum. Seneye gorememe korkusu da ayri strese sariyo beni. Su ölumlu dunyada bi kokusuna bi ömur verilmez mi ❤️ Tavsiyeleriniz varmi?

Morpapatyasi canım uzaktan akrabaymışsınız. Yani az çok ailesinin yapısı hakkında anne ve babanın bir bilgisi vardır. Ailen sıcak bakmıyorsa bir bildiği vardır benim fikrimce, çünkü hiç bir anne baba evladının mutsuz olmasını istemez. Ha istisnalar çıkmıyor mu arada evlenip mutlu olan, çıkıyor. Bunu yaşamadan bilemezsin ne yazık ki. Tavsiye verecek olursam sevgililik, nişanlılık evresini uzun tutman yönünde olur. Böylelikle ailesini de daha yakından tanır bir fikre sahip olursun. Evlenirken sadece bir adamla evlenmiyoruz, ailesiyle de evleniyoruz gibi bir durum oluyor. Ne kadar uzakta olurlarsa olsunlar farketmiyor bu durum. Baktın sana göre değil aile yapısı, evlenince seni çok zorlayacaklar değişirler vs diye düşünme noktayı koy. Umarım herşey gönlünce olur 🌸

Frenchoje böyle yapıcı mesajların hastasıyım. Ne güzel kimseyi incitmeden ablalık yapmışsın. Burada namus naraları atanlar örnek alsın. Eline, fikirlerine sağlık 🥳

ZRaporu teşekkür ederim canım 🥰 hepimiz geçtik o yollardan, hepimiz yaptık bazı hatalar. İnsanız nihayetinde, gençlerimize bu konuda destek olmalıyız bence.

Frenchoje bazıları burada nasihat verdiğini sanıp insanları yerin dibine sokuyorlar. Sen ne güzel yazmışsın. 🥰

Frenchoje Biz eşimle sevgiliyken hergün tartışır kavgalar ederdik ayrılırdık sürekli 2 senedir evliyiz ve maşallah diyim o adam gitti resmen bana evine ve şuan bebeğimize bağımlı biri oldu bana bırak bağırmak yüksek sesle bile konuşmaz yani bence insanlar değişebilir tabi istisnalar kaideyi bozmaz 🌸☺️

Oldutmm maşallah diyelim canım 🧿 Senin eşin istisna demekki 😊 İsterim ki her kadın senin kadar şanslı olsun. Ama maalesef değil, maalesef aileler de evlendirelim, evlenince düzelir düşüncesi hakim ve bu yüzden gencecik kızlarımızın hayatlarıyla oynuyorlar.

Frenchoje allah razi olsun abla ne de guzel cevap veriyosun gercekten❤️ biz surekli kavga ederiz aslinda ben cikaririm kavgayi o alttan alir delirtmez isem. Gecen sene bi yazismasini yakaladim eski sevgilisi ile konsere gitme ile alakali konusuyolar naber canim falan, ben bunu bi sure sonra ogrenince aramiz cok bozuldu ama yinede napip nedip devam edebldik. Seni canimdan cok seviyorum diyo ama sadece sözde görebiliyorum melegim askim seni cok seviyorum demeler gibi. Benim icin csnini verirmis. Buzsmana dek sadece bi kac kez kisa gorustuk ve beni biyle sevmis. Yuzuk bile aldirip taktirdim ona banada aldi ismimizib yazdigi, iki liralik bi yuzuk belkide evet ama parmagindan asla cikarmicaksin dedim. Dun yuzunu yikarien cikarmis yatagina koymus bulamadi kavga ettik heryeri aramaktan delik desik etti en son ismimi parmagina yazdi metal ile. Ben ayrilmak istedigimi soyledim agir konusup engelledim (cogu kez boyle yapiyorum) ve bana sabaha kdr aradigini buldugunu soyledi msjlar cekiyo saatte bi melegim askim gibi. Yuz vermemeliyim dimi? Kendime yenik dusuyorum surekli ve engelini bi gun bile gecmeden aciyorum acaba bisimi oldu online olmusmu diye. Korkuyorumda ona bisi olcak diye cubku sen olmazsan yasamam dedi kafam cok karisik abla ergen seviyesi evet yaslarimiz 20 nin uzerinde olsa da

Morpapatyasi bu arada mesajini yakaladim dedim ya, o gun bu gundur pisman ve face insta ne hesabi varsa silik sadece whatsapi var. Kafam cok karisik abla cokta seviyorum onu heleki nolursa olsun hic bi kavgada bana agir konusmaz

Morpapatyasi canım benim, her ilişkide olur kavgalar, tartışmalar, kıskançlıklar. Evlilikte de oluyor. Ama siz sadece mesajla görüşüyormuşsunuz, birbirinizle yan yana vakit geçirmeniz gerekiyor buda şuanlık mümkün değil. Ayrılma tatlım ayrıl demem sana. Sevgini yaşaman lazım, sonu ya iyi olacak ya ayrılacaksınız orasını da zaman gösterecek. Ama bak sana şunu söyleyeyim güvenmek demek o bunu yapmaz demek değildir. O bunu yaptıysa bir bildiği vardır diyebilmektir. Sadakat denen şeyde öyle yüzük takmayla falan olmaz. Yapacak olan her şekilde her yerde yapar. Sana o güveni veriyorsa iş bitmiştir.
                      Yüz yüze, yan yana gelip vakit geçirdiğin zaman daha net anlarsın huyunu, tavrını, ailesini. Zaten nişanlılık da bu yüzden var, ailesini de tanıyabilmen için. Hakkımda hayırlı olacak olsun de her duan da. Gerisini zaman gösterir 😊

Frenchoje Çok teşekkür ederimm elbette bende isterim her kadın mutluluğu hak ediyor bence. Kesinlikle öyle özellikle sorunlu erkekleri evlendirerek düzeltme peşinde çok insan var kendileri kurtulcak başka bi ailenin kızının başını yakıcak cidden Allah böylelerinden herkesi korusun çok üzücü bir durum

Frenchoje allah razi olsun❤️ iste benim ailemde bir kizin adi cikarsa vs vs diye benim nisanliliga atilmama bile izin vermezler daha bunu da gectim dedigim gibi biz daha dogru duzgun yuz yuze gorusemiyoruz bile gecen sene boyunca kacak gibi herkesten gizli 2-3 saat gorustuk toplam bu sene hic gorusmedik sneeye de koronaya kalmis cok korkuyorum ya ortalik boyle kotu olursa o zamanda diye. sanki bizim surekli gorusme sansimiz varmis gibi bide ailem bana agirdsn sat kendini falan diyolar turkiyeye gidersek ve bizi basbasa birakmazlar bile ki sevgililigimizi yasayalim. Bu arada Sabahtan beri bana sadece melegim askim vesayre yazmis bende gorusmek istemiyorum yszdim. Yine melegim askim vs vs. en son da gece vardiyasi oldugu icin az once seni cok seviyorum melegim kendine dikkat et yazmis sadece. Biraz burnu surtulsun istiyorum abla ki benimle oynamaya kalkmasin napayim?O yalanindan sonra da guveniyormuyum ona hayir, o yuzden her hareketinden supe duyuyorum kavga cikiyo.

Oldutmm Evet ikinizfe haklisiniz ama suda var gencler (bende dahi) tecrube edinmeden ne yazikki akillanmiyolar. Boyle mantikli tavsiyeleri duysak bile ya iyi olursa dusuncesiyle köru körune gidiyoruz aska. Saflik yani

Morpapatyasi Delikanlı olan adam ilişkide değil ilişki bittiğinde belli olur canım. Bitti dediğin zaman seni rahatsız etmeyen, taciz etmeyen, kararına saygı duyup hayatından çıkabilen erkek delikanlıdır. Bilemeyiz ne yapıp ne yapmayacağını 🤷🏼‍♀️