2bernamitas7 Aklınızın bir köşesinde geçen yapmak istediğiniz ama asla yapamayacağınız hayalini kurduğunuz çılgın fantaziler neler? *soruya ilk cevap benden gelsin tost olmak diyeyim biraz kafa dağıtalım gülelim eğlenelim :)))
Medusa 2bernamitas7 Public amaa öyle açık açık bi ortam değil😂 Bi mekan tuvaleti olur ne biliyim bi ofis odası olurr🫠
dnz23 2bernamitas7 tost ne kız ben anlamadım 😂😂 Benimki de gizli saklı olması, zaman mekan fark etmez 😂 ahhhh geride kaldı o günler 🫠 şimdi sadece bebemizden gizli saklı sessiz yapmaya çalışıyoruz tabii zaman olursa 😒😒😂
2bernamitas7 HurremSultan ev dışında açık alan değilde iş yeri ofis masası üstünde yapmak gibi eski bir hayalimi aklıma getirdin😂
hacererdgn HurremSultan maşallah anam yorumları okuyunca kendimi sorguladım ne farklı istekler var öğle ofisde sokakta😄😄😄
HurremSultan 2bernamitas7 yok dışarda istiyorum ben sahilde yada ormanda 😂😂 ama kimse olmasın yani öyle bir fantazim yok 😂
2bernamitas7 HurremSultan kimse görme korkusu yoksa adrenalin olmaz o korku hazzı arttırır çılgın olmalı yapılması imkansız olmalı tost olma fantazisi gibi olmalı bu benim düşüncem 😂😂senin düşüncene saygım var
2bernamitas7 Medusa uçakta değilde iş yerinde ofis masası üstünde mesai saatleri içinde olması imkansız hayalim var benimde 😂
HurremSultan 2bernamitas7 kız kimse görmesin ya 😂😂 ama mesela o ortamın sakinliği huzuru beni mest ediyor😍😍😍 o yüzden tek olmak isterim adamız olsun mesela😁😁😁
kanalize 2bernamitas7 tostun gerçeğini bile yapan var burada hadi karışsın ortalık 😁 benim ilginç fantazi hayalim yok ama bir gecelik otel kaçamaklarımızı çok seviyorum hakkını veriyoruz 🙈 farklı mekan seviyorum yani deniz manzaralı jakuzi vs 🥰
2bernamitas7 Deleted_15 dediğin gibi çift penetrasyon yapma isteği kadınların içinde var ama gerçekleşmesi imkansız senin içinde de var demek bu hayal bunu anladım sanki bu yorumundan 😃
Deleted_15 2bernamitas7 ashahshsh çok fenasın 😂 sen söyleyince düşündüm sadece ama aklıma gelmezdi inan 😂
2bernamitas7 Deleted_15 hadi hadi bacım kandırma bizleri 😂yani ben mi soktum aklına bu hayali şimdi 😃😃
2bernamitas7 Medusa uçak wcsinde ayakta kucakta duvara yaslandıkça çok ses olur yakalanmamak imkansız hayalde bile yakalandığımı düşündüm kötü oldum yok yok istemem🤣🤣
2bernamitas7 Medusa kesinlikle öyle 🤣🤣 en iyi ofiste tost olmak iki hayalimi birleştirdim olmuşken tam çılgın hayal olsun 😂😂
2bernamitas7 dnz23 tost olmak ne bilmiyor musun ciddimisin bacım😃 çift penetrasyonun esprili söylemine tost olmak denir şaşırdım bilmemene googlede araştır çift penetrasyon nedir diye ben söylemeyeyim bacım 😊