2bernamitas7 dnz23 tost olmak ne bilmiyor musun ciddimisin bacım😃 çift penetrasyonun esprili söylemine tost olmak denir şaşırdım bilmemene googlede araştır çift penetrasyon nedir diye ben söylemeyeyim bacım 😊
dnz23 2bernamitas7 ohaaaa ilk defa duyuyorum böyle bir şey 😱 e o zaman iki erkek lazım ay ben almıyım teşekkürler
Gittibimilyarlikmobilya 2bernamitas7 Bende ilk defa duydum yeni jenerasyonda değilim ama ilk kez duydum anam neymiş gı öyle tost most tövbe estağfurullah 😂
kanalize 2bernamitas7 tostun gerçeğini bile yapan var burada hadi karışsın ortalık 😁 benim ilginç fantazi hayalim yok ama bir gecelik otel kaçamaklarımızı çok seviyorum hakkını veriyoruz 🙈 farklı mekan seviyorum yani deniz manzaralı jakuzi vs 🥰
2bernamitas7 kanalize yapanlar varmi bilmem ama ben gerçekten yapamam hayal kurmak benim ki sadece 🤣🤣
2bernamitas7 dnz23 arastirdın mı korkunçmu geldi yok bende almayayım diyorum ama hayali hoşuma gidiyor sadece gerçekten olması imkansız zaten😃
Moonlight_ Bsrkaya 2 tane tost ekmegi düsün önünde arkanda ve arada eriyen tost peyniride sen oluyorsun canim 😂
Bsrkaya 2bernamitas7 Şey çıkıyor böyle tasma gibi kıyafetler kemerler falan kirbaclama gibi o mu aayyy siz nerden biliyorsunuz bu isimleri falaan 😂
Bsrkaya kanalize yaaaa ona çift penetrasyon mu deniliyormuss iki erkek bı kadın deseler ya direk 😂 öyle bir diyor ki ben demiyim sen bak heralde çok kötü birşey dedim 🙈 kizz bu isimleri nerden buluyorlar 😂 ben baya cahilmisim ayrıca onun bir diğer adida tost olmak demek miymis
2bernamitas7 Bsrkaya Penetrasyon biliyorsun birleşme demek. Penisin vajinaya girmesinin seks dilindeki adıdır. Çift Penetration da çift birleşme yanı hem vajinal hem de anal seksin aynı anda yaşanması. Argoda da tost olmak denir.
2bernamitas7 Bsrkaya bu dediğin bdsm ye giren şeyler benim dediğim şeyle alakası yok senin için az once paylaştım anlamını tost olmak ne demek diye🤣
Bsrkaya 2bernamitas7 yoo vallaa hiç birini bilmiyordum 😂😂ne penetrasyon un birlesme olduğunu biliyordum ne de çifti ne de tostu ama şimdi öğrendim 😂 benim tek bildiğim tost ekmektiiii 🫣
2bernamitas7 Bsrkaya çok komik yorum olmuş güldürdün neyse senin düşüncen ne bu konuda senin cilgin hayalin varmı yok mu🤣🤣
Bsrkaya 2bernamitas7 Anladım anladım simdi okudum da bacım sen kafayı mı yediiinnn 😂 canına kastın mı vaarr güzel güzel yasa fantezini niye böyle can alıcı şeyleer istiyorsun 😂 hele ki ikisi aynı anda Allah korusun birde kuruluk olduğunu düşün istediğin hazzı alamadığını bere bere bereterekkkk adamı şey ederler valla ortada bir Berna vardı olur 😂
2bernamitas7 Bsrkaya olması imkansiz gerçeğini istemiyorum pert olmak gibi düşüncem yok benimkisi çılgın fantezi hayali işte hepsi bu🤣🤣🤭
Bsrkaya 2bernamitas7 Valla benim çok arada değişik birşeyler geliyor amaa bende kalsın soylemiceemmm 😂😂
2bernamitas7 Bsrkaya maksat gülelim eğlenelim söyle bi şey olmaz soruda bulunma amacını yerine getir yoksa soruda bulunma amacını tost olmak nedir onu öğrenmekmiydi🤣😂
HurremSultan 2bernamitas7 kız kimse görmesin ya 😂😂 ama mesela o ortamın sakinliği huzuru beni mest ediyor😍😍😍 o yüzden tek olmak isterim adamız olsun mesela😁😁😁
2bernamitas7 HurremSultan kafa dinlenen tatil keyfinde ufak bir aktivite olsun istiyorsun anladığım kadarıyla sessiz sakin kimsenin olmadığı huzur içinde bi yerde fantezi düşlüyorsun bacım sen😂😂