diana Sefamt bende vardi cok wukur kurtuldum tedavi gordum 1hafdalik hemen gecdi travazol deri kremini kulanmani tavsiye ederim canim
Esa Sefamt elma sirkesiyle suyu karıştırıp pamukla silebilirsin bide trosyd diye bi krem var enjektörle kremi cekiyorsun sonra vajinanın içine sokup sıkıyorsun tek kullanimlik bi krem çok etkili geçmezse 1 hafta sonra 2. Kez kullanıyorsun. Elma sirkesinide gecene kadar her gün bikac kez yapabilirsin
Esmanur Ben de de vardı o kremi kullandım iyi geldi ama smra tekrarladı doktora gittim ilaç verdi öyle geçti
gizemsez Esmanur Evet ilaçsız olunca krem sadece azaltıyormuş kurutmak için ilaç gerekiyor. Soğan kürü de geçiriyorz
Esa gizemsez evet. Hastane randevuyu cok sonraya veriyor diye beklemeyip kremi internetten bulup eczaneden reçetesiz almıştım. Hayatımda ilk kez mantar geçirmiştim ve felaketti kremi kullandıktan sonra azalarak geçti üstelik enjektorun yarısını bile sokmadan sıkmıştım
defne Her kadına bir dönem bu oluyor, korkmamalısın. Ben Trosyd kullandım ve 2-3 günde gerçekten geçti kaşıntımı vs aldı. Şiddetle tavsiye!