leylacan ikiprensesannes böyle diye diye mahvettik kendimizi onlar büyüyünce başka bahaneler çıkacak 😁
leylacan Demokrit yaa hadi bakalım inş birlikte başarırız yaza fit bir beden bebek gibi ciltle girsek ne güzel olur 💃🏾💃🏾
leylacan Lvnsln alışkanlık işte bende senin gibi lise yıllarında başladım her sene rengini değiştiriyorum 😁😁 çok sıkılınca da erkek gibi kestiriyorum biraz uzamasını bekliyorum yeni renk için 😁
Lvnsln leylacan kesinlikle alışkanlıkla ilgili ben değiştirmeyince ya da boyatmayınca kendimden çok sıkılıyorum 🤷♀️ psikolojik heralde
leylacan dfnekk piskolojik açlık bizimki 😁😁 ama artık dur deme vaktini böyle giderse dana gibi olacaz 🤦 ben sabah sirkeli su ile başladımm
dfnekk leylacan bende başladım bugün 60 la hedefim 50 kilo inşallah bozmam Göbeğim çok batıyor gözüme 😝
leylacan simonedebeauvoir birgun daha yiyim kafası hiç bitmiyor anacım ne pazartesiler devirdik 😁😁 hadi bakalım son günün doyanca yee yarın bizimlesin💃🏾💃🏾💃🏾
selen_ @Demokrit hala emziriyor musun canım benim bebiste seninkinden 2ay küçük ama ben geceleri çok açıkiyorum 80im 65 düsmem lazım benimde ama gece yatmadan tost yedim 🙈gece atistirmasi bırakamıyorum elim ayağım titriyor acliktan
Deletedmom_18 selen_ daha hafif şeyler yemelisin canım.Gece uyumadan tost yemek kiloyu geçtim sağlık için çok tehlikeli 🫠
Demokrit selen_ Hayır canım ben emzirmiyorum,🤓en kötüsü geç vakitte yemek, çok kilo yapıyor.Dikkat edersen sonuç harika olur bende çalışıcam canım😂😂.Suyu bol iç,meyve bol ye, Spor yap ve sonuç harika olucak❤️❤️❤️🤓🔥
leylacan Lvnsln ben değişime saçımı kestirmekle başladım birkaç güne boyaycam değişiklik çook iyi geldi 😁 ha bide atansam mükoo olacak 😁
Lvnsln leylacan bende öyle tabi saçımı boyattım kestirdim boytoksumu yaptırdım kıyafetlerimin tamamını anneme verdim zayıflayacağım diye hatta😅 öğretmenmisin🥰
kleopatranizzz Deletedmom_18 eşimde öyle diyor boyalı gibi duruyor zaten bebe sarısı ama değişiklikte istemiyor değilim 🫠
selen_ Deletedmom_18 dün roka dereotu peynir çeşitleri kavrulmamis çerez falan aldırdım eşime inşallah yerim 😂
leylacan Lvnsln ziraat fak mezunuyum çocuklarımı kreşe gönderiyorum evde kpss çalışıyorum aynı anda da diyet bakım yani 30 yaşım dönüm noktası olsun istiyorum 😁😁💃🏾💃🏾💃🏾