kleopatranizzz Deletedmom_18 eşimde öyle diyor boyalı gibi duruyor zaten bebe sarısı ama değişiklikte istemiyor değilim 🫠
selen_ @Lvnsln maalesef sabah hafif kahvaltı şimdide brokoli yani yiyorum ah geceler bu olmasa zayıflarım da
Moonlight_ Lvnsln duramiyorum kizz ben ya siyah yada sari olacak her seferinde bu son saridan dönmicem diyorum bi bakmisim kisa dogru yine siyah olmusum sonra diyorum siyahta kalicam diye bi bakmisim yazin sari olmusum🤣
ikibebeannasi leylacan meraba daha şimdi perideye katıldım bende kilo vermek istiyorum kilom 90 ama emziriyorum
Demokrit selen_ Hayır canım ben emzirmiyorum,🤓en kötüsü geç vakitte yemek, çok kilo yapıyor.Dikkat edersen sonuç harika olur bende çalışıcam canım😂😂.Suyu bol iç,meyve bol ye, Spor yap ve sonuç harika olucak❤️❤️❤️🤓🔥
Lvnsln kleopatranizzz @Moonlight_ aklıllarda tek soru cidden o saç yanmadımı 😂 ben bi sarıdan koyuya geçtim saçlarım yandı 🥲
Moonlight_ kleopatranizzz inanirmisin kuaförüm bile diyor bu saclar ne kadar dayanikli diye sasiriyor🤣
selen_ @kleopatranizzz ben kestirdim ama boyatamadim cesaretim yok sen boyat biz arkandan gelelim canım 😀
dfnekk etoile bugün yemedim valla zorladım kendimi akşam yemeği yedim sadece çorba ve salata aralarda kahve 😅
etoile bukii27 aşkım 2 lahmqcun 3 lahmacundan daha iyi. Ya 3 yeseydin daha çok üzülürdün. 2 nin gideri var 3 un yatari 😜
leylacan Lvnsln ben evde boyamama rağmen yanmıştı erkek gibi minicik kestirdim aylarca uzamasını bekledimde oyle boyattm faciaydı resmen 😁😁
Moonlight_ Lvnsln yok canim sapa saglam cok sükür😅 yaglarla hep bakimini yapiyorum kuaförümde diyor normalde kafanda sac kalmamasi lazim diye🤣