• Cinsellik
  • İlişki sırasında söylenen sözler

Kızlar selam rahatça soru sorabileceğim bir platform buldum,
Eşim ilişki sırasında sen benim o…., kaltaksın vs gibi cümleler kuruyor.
ilişki sonrası ben bunları çok düşünüyorum yanlış mı yapıyorum sizce ?

Revaneli oha🤦‍♀️ O? Derken kaltak? Derken . Bu gözler neyi görecek derken hergün bir yenisi ekleniyor. Ne münasebet canım kocam bana kaltakmıs , o… asla diyemez yırtarım valla. Demek kocan seni öyle görüyomus canım ne diyelim yaniii

Ben bunu saygısızlık olarak nitelendiriyorum. Sex sırasında saygı da sevgi ve tutku kadar önemli bence 🤷🏻‍♀️

Pembekoala_ Bir yerde okumuştum erkeğin haz almasından sebep söylermiş o sözleri merak ettim doğrusu bende hoşlanmıyorum

Revaneli haz almak istiyorsa küfür etmeyip güzel şeyler söylemesi gerekir eşim bana böyle bişey yapsa onu oracıkta bırakır kalkarım bı daha da asla birlikte olmam. Ya da ilişkide Siz de ona pzvnk o.ç diyin belki yaptığı hatayı anlar

Revaneli kusura bakmayin lütfen ama gercekten kötü bir durum ben olsam o iliskiyi orda birakir kalkarim ne demek insanin karisina o sözleri sarf etmesi

Revaneli bunlar çok ciddi şeyler karşınıza alın konusun bence

Revaneli Bu sözleri gerçektenmi söylüyor size?Eğer söylürorsa açık açık konuşun rahatsız olduğunuzu söyleyin. Hoşlanmıyorum böyle sözlerden diyi .

Olivetti Günlük hayatımızda hiç bir problem Yok çok iyiyiz şükür çocuğumuzla ilgilenir evdeki bütün işlere yardım eder. Sadece hoşuna gidiyormuş bu şekilde söylemek beni kötü gördüğü için değilmiş. Seks dışında böyle birşeyin harfini bile söyleyemez tabiki

zey_zey_ İlişki esnasında evet söylüyor ama kötü amaçla demiyor biliyorum o ana kaptırdığı için. İlişki dışında asla söyleyemez