- Düzenlendi
Kızlar selam rahatça soru sorabileceğim bir platform buldum,
Eşim ilişki sırasında sen benim o…., kaltaksın vs gibi cümleler kuruyor.
ilişki sonrası ben bunları çok düşünüyorum yanlış mı yapıyorum sizce ?
Kızlar selam rahatça soru sorabileceğim bir platform buldum,
Eşim ilişki sırasında sen benim o…., kaltaksın vs gibi cümleler kuruyor.
ilişki sonrası ben bunları çok düşünüyorum yanlış mı yapıyorum sizce ?
İnek obası uyannnnn 💃
Öyle hoşuna gidiyor sanırım. Bunu eşinize sorsanız daha iyi olur bence tabi rahatsız oluyorsanız
Revaneli oha🤦♀️ O? Derken kaltak? Derken . Bu gözler neyi görecek derken hergün bir yenisi ekleniyor. Ne münasebet canım kocam bana kaltakmıs , o… asla diyemez yırtarım valla. Demek kocan seni öyle görüyomus canım ne diyelim yaniii
Ben bunu saygısızlık olarak nitelendiriyorum. Sex sırasında saygı da sevgi ve tutku kadar önemli bence 🤷🏻♀️
Pembekoala_ Bir yerde okumuştum erkeğin haz almasından sebep söylermiş o sözleri merak ettim doğrusu bende hoşlanmıyorum
Revaneli haz almak istiyorsa küfür etmeyip güzel şeyler söylemesi gerekir eşim bana böyle bişey yapsa onu oracıkta bırakır kalkarım bı daha da asla birlikte olmam. Ya da ilişkide Siz de ona pzvnk o.ç diyin belki yaptığı hatayı anlar
Revaneli kusura bakmayin lütfen ama gercekten kötü bir durum ben olsam o iliskiyi orda birakir kalkarim ne demek insanin karisina o sözleri sarf etmesi
Revaneli betii güzel acıklamış canım. Bunu eşinle kesin konusmalısın.
Asafinannesii 😅😅çok güldüm ya çok güzel söylemişsiniz 😃
Revaneli yatakta edepsiz konuşmak benimmde hoşuma gider ama bu sözler biraz ağır kaçmış sanki🙄
Asafinannesii tövbeler olsun valla çok güldüm😂
Asafinannesii bu iyiymiş 😂😂😂