• Cinsellik
  • İlişki sırasında söylenen sözler

Kirmizisarap

Kirmizisarap Oda edepsizlik kısmını biraz fazla abartıyor işte, dediğim gibi normalde asla böyle konuşamaz kapının önüne koyarım bilir, ilişki esnasında böyle

Olivetti Aynen benim eşimde öyle normalde zaten diyen birisi değil, ki diyemezde zaten

Kirmizisarap ya esimde bana diyor konus benim hosuma gidiyor diye fiziksel olarak herseyi yapiyorum ama konusmaya gelince hicbirsey diyemiyorum agzimdan cikmiyor aklima da birsey gelmiyor ne diyecegim ki diye dusunuyorum birde iliskinin ortasinda 😅😅😅

Kirmizisarap Niye linç yiyesin ki burası bir platform isteyen istediğini yazmakta hür ve özgür 🤗Ben yazdım sende yaz merak ettim 🤣 yalnız olmadığımı bileyim

Revaneli vajinismus tedavisi gördüğümde doktor da bize tavsiye etmişti bunları 😂 herkesin haz alma durumu farklı sonuçta ki gerçekten öyle olduğunu düşündüğünü sanmıyorum

Revaneli canım bazıları sana ahkam kesilir de herkesten cok onlar duyuyor o lafları normal hayatta sex sırasında gayet normal eşinin öyle söylemesi hosuna gidiyorsundur bazılarının kocası gibi en azından oruspulara gitmiyor eşin sjsjsjjs😉😉😂

Revaneli sevişme esnasında söyleyebilir hoşuna gidebilir.. Benim eşimde söyler bende ona söylerim hoşumuza gidiyo ikimizin arasında olan bişey sonuçta ve sadece o an için geçerli cümleler.. kapının önüne koyan koysun siz yatağa koyun aldırmayın gayet normal😉😉

Revaneli 😂 çok abes kaçar diye dedim. …. yap beni … beni ………. 🤭 Erkekler yatakta küfürlü konuşmaya bayılır (benimki hariç😔)

Caglaa Maalesef bu tarz platformların ahlak ve laf bekçileri çok oluyor, rahatsız edici olmuyor çünkü o anda olan bir durum günlük hayatta da kullanıyor olsa derim evet haklılar. Kadın olarak erkeği mutlu etmekte bizim görevimiz nihayetinde 🤗

_haysenin_ Yalnız olmadığıma sevindim dedim hakikaten bi anormallik var benim eşimde sorun var galiba diye😁 Bencede normal

Revaneli haydaaaa 😂 kiminin fantezisidir böyle kelimeler kurmak. Rahatsız oluyorsanız söylemeniz lazım

Revaneli ilişki esnasında böyle kelimeler normal bence o anki zevk esnasında söyleniyor sonuçta normal hayatta söylenen seyler değildir bence o yüzden kafana takma derim zevkini çıkarmaya yaşamaya bak sende ona söyle o esnada gör bakalım o nasıl tepkiler veriyor

Bu olayi ahlak bekçileri bile yapıyordur emin ol 😂 akışına birak zevk almaya bak sen de söyle hatta

Revaneli yani gayet normal bunlar bende eşime söylüyorum eşim de bana söylüyor farklı bir haz bu kim ne derse desin sen takılma bunları yaşarken melekler bile olmuyor yanımızda kocam bana böyle bişe diyemezlere de aldanma kesin kocaları istiyordur da cesaret edip söyleyemiyorlardır millet neler yapıyordur da çaktırmıyorlar eşin açıkça söylüyor sana ne istediğini içinde yaşamasını mı isterdin böyle düşün birde akışına bırak

dskran Banada çok anormal bir durum gibi gelmiyordu buraya yazdım hemen bi ön yargı durumu oldu ister istemez acaba mı diye düşünüyor insan. Beni rahatsız etmiyor etmediği içinde takılmadım bu duruma ama merak ettim. Bencede söyleyemiyorlar sırf linç yememek için