2minnosannesi karakizzz doğum kontrol hapı kullanıyorsan Ella kullandiysan sprial varsa ilaç kullandiysan bu dönemde yada mevsimsel bile olabilir geç dollenmede olabilir tabi hayırlısı
belladonna karakizzz Sinir, stres, hava değişimi.. gibi etkenler neden olabilir. Birde olmadım diye de strese girdiyseniz onun da etkisi olabilir
selen_ @karakizzz geç döllenme olunca belli olmuyor kanda kesin hamilelik düşünmüyorsanız prezervatif hap yada spirall falan kullan canım geri çekilmeye kalman yüksek
karakizzz Lvnsln hiç stres yapmadım ama düşük yapmıştım ilk adetimi oldum ama ikinci adeti halen olamadım 11gun olacak nereseyse testlerde hep negatif bakalım olurmuyum
Lvnsln karakizzz bayada geçmiş adetinde acilden 2 dakka kan verme durumun varmı ben bilere öyle acilden kan vermiştim. En azından kesin sonuç olur
Lvnsln karakizzz ya bilinçli olmasada bazen anlamasakta stres yapabiliyoruz belki öyledir negatif sonuçta olursun adet yakında bence🙏🏻 olmadı doktorunu ara söyle ya da mesaj ile sor belkide normaldir doğum sonrasında 🙏🏻