Merhaba kızlar vücudum çok kuru hangi vücut kremi losyonu kullanıyorsunuz
Vücut bakımı losyon
ikibebeannasi kimseler yok mu
ikibebeannasi
Nivea ve yves Roche vücut losyonunu kullanıyorum. Genelde dönüşümlü kullanıyorum. Benim cildim çok kuru ikisini de seviyorum.
belladonna gratiste var mı acaba
ikibebeannasi Onu bilmiyorum canım ben ikisini de trendyoldan ya da yves rocheri kendi mağazasından alıyorum
belladonna çok teşekkür ederim canim
ikibebeannasi Rica ederim 😇
ikibebeannasi be beauty sütlü vücut losyonu kullanıyorum, benim cildin de aşırı kurudur. Güzel nemlendiriyor
eflalle Gratiste alıyorsunuz Galiba
ikibebeannasi nivea neutrogena
✨✨✨mixa🧴✨✨✨nemlendiricilerin yıldızı bana göre mixa .. bebek yagı kullanıyorum dusta genellikle hipp bebek yagı kullanırım yıllardır asırı iyi the body shop body butter zaten olmazsa olmazlarımdan
ikibebeannasi evet canım
ikibebeannasi
Nivea ve Bioderma ♥️
Rouge teşekkür ederim
Demokrit teşekkür ederim deniycem
Rouge hipp bebek yağını bende aldım ardle kargo bedava olsun diye 2 tane aldım hatta 😅 bugün teslim edilmiş eve gidince bir deneyeceğim aşırı merak ediyorum Kore maskelerini de aldım dayanamadım 😅
ikibebeannasi eğer öok kurursa bioderma atoderm
Eğer ucuz yollu olsun ama etkili olsun dersen Nivea
Birde ben nuxe nin kuru yağını kullanıyorum çok güzel
simonedebeauvoir ya aslında çok kuru değil uyuz olduk uyuz için karışım kullandıktan sonra kurulasti
belladonna ohhh misss insallah seversin yaaa ben seviyorum tabi yenilenmiş dışı insallah içerigini yenilememişlerdir indirimdeyken tüm rafı almıstım hala onları kullanıyorum eski olanları
Rouge
Severim diye düşünüyorum en azından her gün sabah akşam sürmem zaman artım olur 😅
Kayınvalidemin cildi de benim gibi ona da aldırdım ahahaha