Rouge en nefret ettiğim insan tipi kimse kusura bakmasın bu benim öz ablam da olsa çocuk terbiyeli bi şekilde büyütülecek öyle aman aklı kalmasın canı kalmasın diye her şey eline verilmez bana da biri yapıyor bunu nasıl ettiysem kadın anlamıyor yine geliyor açık açık kapıda evime gelme mi demedim ne işin var mı demedim daha neler geçen geldi yine bi kaç saat oturdu ama ev ayaklanıp gidecekti o derece neymiş ilk çocuğunu korkak büyütmüş ki asla öyle değil çocuk terbiyesiz bariz belli diğerlerine o yüzden karışmıyormuş tamam da sen öyle büyüteceksin diye ben mecbur muyum senin çocuğunun terbiyesizliğinl iki çocuk bende var eşimin benim bütün sülalenin dilindedir verdiğim terbiye görgü ahlak o çay kahve olayı aynı şekilde o gün başıma geldi çocuk parmağını bi benim kine bi onunkine batırdı en sonu döküldü kahve rezalet bi gündü kimse kusura bakmasın gözünde kalmasın diye şımarık şımarık büyütüyorlar çocukları bizde çocuktuk annemden nasıl gördüysem aynı şekilde büyütüyorum ki aldığım terbiye saygı sevgi şu anki hiç bir çocukta yoktur kendi evimde bana yapılmasını istemediğim hiç bir davranışı misafirlikte de ben yapmam çocuklarıma da yaptırmam