ikiprensesannes Fatgi_ aaaaa ayıp ama hayatı boyunca yapmak istemeyecegi tek hata olur 😒 niye baksın le sadece psikolojik sorunları var inşallah aşar 🤦
Fatgi_ ikiprensesannes yapıp yapacağı son hata olur bence 🤣 sen ben gibi birine denk gelse zaten bir daha perde arkasından bakamaz değil ki milletin kocasına bakabilsin… Oda onun şansı işte ne diyimmmm
Bubenimoykumm Kızlar sabrınıza hayran kaldım. Ben inanmadığım şeyi okuyamıyorum ya burda. İnandırıcı gelmedi bana zorla değil ya. Bazılarınız ciddiye alıp nasıl sinirlenmiş siniz ne gerek var yani sizi tebrik ediyorum 😁
BlackMambaa_ ikiprensesannes göz Altım Agrıyor zorlanıyorum kapatmakta açmakta elledigim zaman bir sertlik hissediyorum ama hayla doktora gitmiyorum 🤦♂️
ikiprensesannes BlackMambaa_ kız niye gitmiyorsun çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah git göz bu ihmal etmeye gelmez
BlackMambaa_ ikiprensesannes benim huyum pistir ya illa gebericem hastalıktan ayaga kalkamicak hale gelcem öyle gitcem huyumdur
Pinkoooo Deletedmom_18 ben emziriyirdum diye sadece parol icebiliyordum emzirmeyi sonlandırdım tekrardan randevu alıp gidicem parol etki bile etmiyor