Deletedmom_18 Moonlight_ sende de mi var? Dr ataklar için dideral verdi aynı zamanda kalp ilacıymış.Cesaret edip içemiyorum 😂
BlackMambaa_ ikiprensesannes Batıyor birşeyler gözüme bakalım ne olucak yarında devam ederse gideyim bari napayım ölmekten iyidir
Moonlight_ Deletedmom_18 evet bendede var o lanet sey 🤯😵💫 Bana bi hap verdi kutuda tek 3 tane hap var🙄 Ama oda artik ise yaramiyor 🤷🏻♀️ Bilemedim sindi kalp icin ama bisey olsa Dr yazmazdi galiba😅
Gittibimilyarlikmobilya Fatgi_ Çok geçmiş olsun canım inşallah kolay geçecektir. Kaç yaşında kızın ne oldu dişlerine
Fatgi_ Gittibimilyarlikmobilya çok şükür oldu bitti öğlen çıkıcaz hastaneden. Dişlerde çürük vardı 5 yaşında. 6 dişi falan sorunluydu. Malum bu yaşlarda durdurmak çok zor dişçi koltuğunda. Ağrılarda dayanılmaz hal alınca sedasyon ile yaptırma kararı aldık mecbur.
Pinkoooo Deletedmom_18 ben emziriyirdum diye sadece parol icebiliyordum emzirmeyi sonlandırdım tekrardan randevu alıp gidicem parol etki bile etmiyor
Deletedmom_18 Pinkoooo Parol kendine bile iyi gelmiyor 😂 Emzirme döneminde migren ataklarında çok kötü oluyordum 🫠
Pinkoooo Deletedmom_18 bende çok kötü oluyordum dünden beri baş agrisi çekiyorum şimdi acile gidip iğne yaptircam yoksa gözlerim kararıyor hiçbir iş yapmamisim 😂