• Cinsellik
  • Tartışacak hoşuna gitmeyen postuma girmesin reca ediyorm

Merhaba eşimle birbirimizi çok seviyoruz eşim her akşam istiyor bende istiyorum ilişki sırasında birbirimizden çok zevk alırız benim kulağıma fısıldar güzel şeyler söyler bende onun her pozisyonu da deneriz bi 40 dk sürüyor onun sonrasında bi 15 dk yatağımızda dinleniyoruz konuşuyoruz esim banyoya geçiyo hemen önce o yıkanır hep banyo ısınsın ben üşümiyim diye bende o sırada kendimi rahatlatmak için elimle mas yaparim esim bilmiyo tabi ama cok rahatliyorum ilişki esnasındada cok zevk alıyorum ama boşalmıyorum onun için eşim duştayken bende kendimi rahatlatırım eşimle konuşmak istiyorum ama zaten o elinden gelenin fazlasını yapar onun için mas işte onu yaptığımı söylemiyorum😌

Meleklia Mast yaptığını hiç söyleme boşver cok zorlarına gidiyor . Ama boşalamadıgını söylersen yardım edecektir sana

Olivetti ilişki esnasında çok zevk alıyoruz e tabi eşim benim boşaldığımı saniyo ama duş almadan mast yaptığımda daha çok rahatliyorum böyle yapmaya devamke eşime de söylememeye karar verdim sonuçta o elinden geleni yapiyo boşaldım bilsin

Meleklia eşinle ilişki esnasında sen yine kendine mast yapabilirsin veya eşin eliyle seni boşaltabilir

Meleklia bunlara ne gerek var anlamış degilim. Hiç yapmadım bana bıraz saçma geliyor 😌kii 45 dk sürüyor diyosun höh hani 😅

Meleklia ya illa rahatlamak istiyorsan. Normal anatomik olarak vajinal de g noktasına baskı yapması lazım onun için de orayı bulmanız lazım ilişkide. Ama eşin klitoral boşalma da yardımcı olabilir sana eğer birbirinize karşı anlayışlı iseniz

Asklepios çok anlayışlıyiz hatta eşim bana hoşuna gidecek şeyleri söyle ben sana yaparım diyo söylüyorum yapıyorda ama şu mast olayı ne bileyim kendim yapınca daha güzel oluyo sanki😌

Pembekoala_ gerek olmaz mı çok var 40 dk da çok değil yani 1 saat sürdüğü de olmuştur ne var yani hoşumuza gidiyor kârı koca değilmiyiz 😉🤭

Meleklia ya şey olabilir mi biraz bunu alışkanlık haline getirip bağımlı olmuş olabilir misin? Tamam ilişkide çok normal bunlar ama eşinle değil de kendin yapmak istiyorsun. Ya eşinden çekiniyorsun yada tek yapmak alışkanlık haline gelmiş

Olivetti eşim heryeri eller okşar değişik şeyler yaparız sanırım bende bir takıntı var kendim mast yapmayı daha çok seviyorum galiba ondan söyleyemiyorum😉

Meleklia olabilir canım normal tabi bu durum çoğu kadın yapıyor bende yapıyorum ilişkide boşalmama rağmenb

Asklepios sanırım tek yaptığım için bağımlı olmuşum daha çok hoşuma gidiyor eşim yaparsa çok fena yapar beni yani utaniyorum burda bunu demeyi linç ederler beni ama çok güzel şeyler yapar

Meleklia bence sorun etme eşine de söyleme ilişki esnasında da zevk alıyormuşsun ilişki bittikten sonra da alıyorsun ne güzel. Bizim de dediğiniz gibi uzun sürüyor erkek arkadaşım bazen eliyle de bana mast yapıyor ilişki sırasında hoş oluyor bir iki kez yaptırın eşinize alışırsınız belki hoşunuza gider🙈

Meleklia ilişki esnasında sevişirken elinin eşini vajinana götür ya da eşinin üzerinde sürtun aynı etkiyi alırsın

Blacksea yapıyoruz bunları sanırım sorun bende ben bu konuda kendim yapmaya eşime söylememeye karar verdim 😋

Meleklia evet kendin yaptığın için bağımlı olmuşsun.. bende de aynı durum mevcuttu ama ben doğumdan sonra yapmayacağım dedim ve bir daha da yapmadım artık ihtiyaç duymuyorum ☺️ meğer alışkanlık haline getirmişim, eğer yapmazsam asla rahat olamıyordum.. şimdi de hala ilişkilerde rahatlayamıyorum ama kendi kendimi de rahatlatmiyorum.. sanırım mast yapmayı bırakınca libidom düştü hiç istek kalmadı bende 😅