Tartışacak hoşuna gitmeyen postuma girmesin reca ediyorm
Meleklia Çocuk var mı😁 çocuktan önce bizim de sex hayatımız 2-3 saat sürerdi şimdi 20 dk falan😞
eşinize söylemeyin siz zevk aldığınız hade mast yapmayıda seviyorsunuz demek ki ama eşiniz bunu yanlış anlayıp kırılabilir 🤷🏼♀️
Happykidstengeldimmmm evt 17 aylık bi oğlum var çok şükür hiç sıkıntı olmuyo oğlumun ihtiyaçlarını karşılayıp uyutuyorum e sonrada gece bizim gecemiz 🔥eşime söylemeyeceğim gayet iyiyiz böyle devamke🤭😉
Meleklia ben asla eşimin benden habersiz mast. yapmasına izin vermezdim asla. Bana hakarettir bu ve saygısızlık gibi bısey 🤦♀️Yapacaksa benle niye evlendi? Valla yırtarım onu kii benım cazgır oldugumu bilir asla yapamaz allahtan cok cinselliğe düşkün bir erkek degil. Canım bana ters geliyor ya 😌bence eşine söyleme cok alınır .
Pembekoala_ benden gizli eşimin yapmasını bende istemem ama eşimle yeteri kadar ilgileniyorum onun için yek yapmaz ama benim de tek yapmamın nedeni eşim rahatlıyo bende ilişkiye girince rahatlıyorum ama ne biliyim mast yapınca o titreşim ne bileyim daha güzel oluyo eşime söylersem bana kızmaz aksine bundan sonra ben sana yardımcı olacam der daha fazla ilgilenir benle ama ben söylemek istemiyorum 🤭😉
La la luna diye bi krem varmis kayganlastirici cok güzel bir his veriyormuş bazilari diyor orgazm olamayada yardimci diye bi denesek belki faydasi olur bende iliskiden cok zevk aliyorum ama mast yaparkenki gibi orgazm olamıyorum
Meleklia benim bebiş daha küçük sürekli uyanıyor 🙄 bi büyüseydi vurdurcam kırbacı🤣🤣🤣
monarosa arada bende de isteksizlik oluyodu özellikle çok yorgun olduğumda sadece uyumak istiyordum. Ama çok sürmedi ben özel bişey yapmiyorum gece uyumaya gidince geceliğimi giyerim öyle açık falan da değil normal diz üstü sıfır kol gecelikleri tercih ediyorum böyle her yeri açık saçık hiç sevmem giyinirim temizliğime dikkat ederim normalde kapalıyım 21 yaşındayım ama saçlarımı tarar açık bırakırım çok hafif hoş koku bir parfüm sıkarım daha rahat ediyorum alışkanlık olmuş bende bide gurbette olduğum için kimsede sürekli rahatsız etmiyo bizi eşimle yatağımıza geçince sarılır bana özellikle eşinizin temiz olması sizi daha çok etkiler valla eşimle yatağımıza geçtikmi o zevk hemen giriyo aramıza bilmiyorum ki benmi çok istekliyim eşimmi beni cezbediyo anlamiyomki bence sizde kendinize bi güzellik yapın sizinde hakkınız hemen pes etmeyin😉🔥😋
Meleklia hahahhaha aynı ben de böyleyim erkek arkadaşımla tabii o uykuya düşkün olduğundan ilişki biter bitmez sarılıp uyur bana hemen 🙈
senOlsanBari ya bilmiyorum ki kaç kez post açan olmuş fışkırtıyoruz diye inanin 3 yıldır birlikteyiz ikimizde ilişkiyi çok severiz her türlüsünü deneriz yaparız ama bir kere fışkırma olmadi benim için sorun da değil zaten ama mast yapıncada insan çok rahatliyo
Happykidstengeldimmmm ahahh yaparsınız zamanla inşallah küçük bebekle zor oluyo her saat kalkıyorlar yani çok zorr😌
Meleklia evet aynen bende ayni durumdayım
Meleklia bazen alıp uyuyoruz bazen de sabah alıyoruz belli olmuyo ya uzun sürdüğü için yorulup hemen uyuyoruz🙈
- Düzenlendi
senOlsanBari bende ilişkideyken boşalabiliyorum ama mast yapınca boşalamıyorum nasıl boşalıcam öyle onu da bilmiyorum denemek isterim