Pembekoala_ sizi dinledim ve eşime söyledim🤭 oğlumu uyuttum gece saat 1 oldu yatağımıza geçtik eşim her zamanki gibi çok istekli istiyo tabi ben hiç kırar mıyım kocamı😉 gecemiz çok güzel geçiyordu gendim den geçmişim eşimde sürekli kulağıma fisıldiyo kendimde değildim bende söyledim şöyle şöyle 🤭aksine eşim çok üzüldü ben seninle yeteri kadar ilgilenmiyormuyum dedi. Bende hayır çok ilgileniyorsun beni çok mutlu ediyosun dedim aşkla 🤭işte biraz anlattım durumu eşim kızmadı bana dedi ben sen ilişki sırasında ıslaniyordun bende sanıyodum boşalıyosun evt boşalıyorum zevk alıyorum dedim ama o titreşimi hissedemiyorum söyleyemedim sana dedim eşim sımsıkı sarıldı bana sen şimdi görürsün dedi valla o zevkle o ateşle eşim o kadar güzel şeyler yaptı ki meğer kocamda bana göstermediği ne cevherler varmış inanın dün geceden sonra anladimki benim yaptığım mast hiçbişeymiş eşim bana yaptı öptü yala yaptı eliyle yaptı daha fazla detaya giremiycem ama hissettigim titreşimin kaç katını yaşadım çok güzeldi tsk ederim sizin sayenizde oldu yoksa bunu eşime söyleyemezdim iyiki söylemişim 🤭❤