Merlinmor ilişkideyken boşalabiliyosun bence gerisi dert etme şanslısın😅
Tartışacak hoşuna gitmeyen postuma girmesin reca ediyorm
Meleklia yapmasını istemediğin birşeyi sende yapma o zaman 😌 eşinin yerine kendini koyabilirsin😌o yapsa ne hissedersin? Bence ikiside aynı şey😊
Merlinmor iliskideyken bosaliyorsan mast yapmana bile gerek yok😂
Meleklia yani evet ama duştan sonra benim uykum açılıyor uyuyamıyorum😂 ter kokusu da çok olmadığından galiba rahatsız olmuyoruz
Pembekoala_ ooo ama siz benim aklımı karıstirdinız ve bunu eşime söylemeye karar verdim ilişkiye girdiğimiz an kendimizden geçince kulağına söyliycem anca öyle bakalım ne diyecek bu akşam söylemeye kararlıyım o da bilsin sonuçta o benim helalim herseyim❣😉
Meleklia benim erkek arkadaşım yorgun düşüp uyuyor sohbet etmek istesem dahi uyumak istediğini söylüyor kendisi çalıştığı için yorgun oluyor uyumak istiyor😂 tabi ben çalışmıyorum çalışma yorgunluğu nedir bilmiyorum ondan uyku bana fııss geliyo😂
- Düzenlendi
senOlsanBari ama hosuma gidiyor gorunce ya da duyunca denemek istiyorum bi kezde olsa bosalamk istiyorum oyle ama olmuyor ya da ben yapamiyorum kısaca anlatsan🤔😊
Merlinmor yani ne desem madem mast yapmak istiyorsun video izleyebilirsin hosuna giden biseyler ac yada hayal ederek yap belki isine yarar
Asklepios bacım g noktası ne az acarmisin bende az nasipleneyim😂
Sosyal_anne dur foti atayım yazarak anlaşılmaz
Sosyal_anne https://hizliresim.com/5SIhc5 yazılara tekabül eden yer
Asklepios bekliyorum
Sosyal_anne attım az önce
Asklepios icerde bi yermi icerdeyken hiç bosalamiyorum birsey anlamıyorum ancak sürterken çözümünu bulamadım
- Düzenlendi
Sosyal_anne o sürterken olan klitoral boşalma. Vajinal için g noktasına basınç olması lazım. Bu da en iyisi siz üstteyken olur. Saygılar. Bugün tam bilgi verecek havamdayım 😂
Asklepios himmm tamam deneyeceğim teşekkür ederim 😂
Sosyal_anne rica ederim ✋