[silindi] Kizlar Benden Önce Baska biri Dus almisti Ve Ben Dus alirken yerde Susim icinde Beyaz akinti gibi Bisey gördüm dustan cikicaksan Fark ettim Eyer biyerime deydiyse hamile kalinir mi Eyer adet olursam hamile olma Yada Ilerde olucak bi ihtimal olmuyo dimi
[silindi] ZRaporu Ve Ben dusa girdim dusumu Aldim Sonra dusun icinde Beyaz bi akinti gördüm sperm gibi
[silindi] [silindi] Ve Bir Kac Haftaya Adet olucam Eyer adet olursam korkmam Gereken Bir durum var mi yoksa adet olsam bile hamile kalma riski var mi
Yuhbe Ne saçma ya duştayken onu alıp şeyinemi çaldın da hamile kalasın bişey yaşadın da lafımı dolandırıyon hadi söyle söyle 😂😂😂😂
[silindi] Elfida-10 Benden Önce abim felan girdi Ve o cikti Ben girdim Dusa Ve dusu aldiktan Sonra tam cikicaktim ki küvetin icinde akinti gördüm Beyaz sperm gibi Ve bana bulasmis olabilir mi vajinaya
Lalderiin [silindi] ya allah askina sperm disarda canli kalamiyo orada nasil canli kalsin ve sana bulassin
Siseta2017 [silindi] Allah aşkına duş aldıktan sonra o sperm nasıl orda kalıyor, sonuçta saatlerce yikaniyorsun ordan o kadar su gidiyor bu ne saçmalık,!!! Ben şaka olduğunu varsayıyorum . Hayır yani virüs mü bu bulaşsın hamile kalasın.
[silindi] Lalderiin Bir Kac Haftaya Adet olucam Eyer adet olursam korkmam Gereken Bir durum var mi yoksa adet olsam bile hamile kalma riski Yok ozaman