Kizlar acil yardim edin
[silindi]
ZRaporu Ve Ben dusa girdim dusumu Aldim Sonra dusun icinde Beyaz bi akinti gördüm sperm gibi
[silindi]
Mera3939 Ciddi misin Sen suan Dalga mi geciyon
[silindi]
ZRaporu demem o ki bana bulasmis olabilir mi
[silindi] olmaz bir şey sperm dışarda saniyeler içinde ölüyor dert etme
[silindi]
[silindi] Ve Bir Kac Haftaya Adet olucam Eyer adet olursam korkmam Gereken Bir durum var mi yoksa adet olsam bile hamile kalma riski var mi
[silindi] yaş kaç
[silindi] sen nerde duş alıyorsun kim girmiş duşa
[silindi]
Elfida-10 Evdeyim Benden Önce aylemden Baska biri dustaydi
Ne saçma ya duştayken onu alıp şeyinemi çaldın da hamile kalasın bişey yaşadın da lafımı dolandırıyon hadi söyle söyle 😂😂😂😂
[silindi] aylem?? Kızım bi doğru düzgün yazsan herkes anlayacak derdini
Yuhbe hangi tarafa 😂
[silindi]
Elfida-10 Benden Önce abim felan girdi Ve o cikti Ben girdim Dusa Ve dusu aldiktan Sonra tam cikicaktim ki küvetin icinde akinti gördüm Beyaz sperm gibi Ve bana bulasmis olabilir mi vajinaya
[silindi] ya allah askina sperm disarda canli kalamiyo orada nasil canli kalsin ve sana bulassin
[silindi]
Yuhbe He Cok Komik Bisey yasamadim yasamamda evlenmeden ömce
[silindi]
Lalderiin Iste Internette neler okudum insanin akli biraz Düsünüyo korku olusuyo
[silindi] bir sey olmaz bosuna dert etme abin ciktiktan sonra dusu temizle oyle gir
[silindi]
Lalderiin Bir Kac Haftaya Adet olucam Eyer adet olursam korkmam Gereken Bir durum var mi yoksa adet olsam bile hamile kalma riski Yok ozaman
[silindi] sperm girmemis ki icine hamile kalasin bosuna dert etme hicbir sey olmaz