Queen_ LAVINIA__ valla canım bende çok oluyordum kendi aile hekimimize gittim fitil bide funit diye bir hap verdi bi tane de kaşıntı için hap yazmıştı Allah’a şükür geçti ve bidahada olmadım sürekli yeniliyordu bunlar tamamen geçirdi
dirgen LAVINIA__ ay bendede var kendimi bildim bileli hiç geçmez artık ben öyle kabullendim fazla kaşıntı olduğunda travazol sürüyorum
Elisam2022 Cok ilerlediyse fitilsiz geçmiyor maalesef. Nioli yağı denedin mi hiç bende de çok sık mantar olurdu çok şükür hiç olmuyor artık
LAVINIA__ belladonna vallahi doktora gitmekten bıktım artık hep aynı şeyler ama hep de 1 hafta sonra tekrar başlıyor
LAVINIA__ Eskobar dediğin gibi canım aynı. Beyaz şekilde ve yanma kaşıntı var. Kullanacaktım fitili ama regl oldum olmaz sanırım
Yasooo LAVINIA__ nioli yağı birebir kadın dogumcularınn da tavsiye ettiği bir yağ iç çamaşırına bir iki damla damlatman yeterli oluyor canım
LAVINIA__ Yasooo kullandım canım nerdeyse 1 ay kullandım ama hiç etki etmedi azalma bile olmadı resmen
dirgen LAVINIA__ ay evet akıntı yüzünden hergun duş almak istiyorum ama bebekle çokta zor acayipte pis kokuyor artık denemediğim tek niol yağı kaldı onuda deneyeceğim birçok kişi memnunmus
Yasooo LAVINIA__ hadii ya benim kayınvalidemin çok ağrıları falan vardı tavsiye etmiştim hemen aldılar bıçak gibi kesildi demişti evinden eksik etmiyor şimdi sana çok geçmiş olsun canım umarım dermanını bulursun 🙏🏻🙏🏻
Yuzu LAVINIA__ Gecmis olsun suanda bende ayni durumdayim banada doktor fitil krem vermisti Ara sira bendede kasinti oluyor mantar galiba bende Bu aksam kulanacam fitili korkma bise olmuyor