HurremSultan Telefon tutmaktan parmağınız yamuldu mu😂 Sizde atsanina elinizi birtek benimki mi böyle 🙈🤪
Deleted33 HurremSultan telefon tutmaktan değil ama başka sebepten parmağıma bişey oldu şimdi atmıyım gülersiniz değişik bişey oldu 😁
melebek Deletedmom_18 ahahahahah 😂 ya şimdi etleri alınmış, içi tertemiz bu tırnaklar bakımsız mı sırf oje sürülmedi diye 😂 Allah’ım cahille sınama bizi, amin 🥲
Ask_hosmus HurremSultan bende kendini parmaklarken parmağını kırdı sandım 😂😂😂😂 Deleted33 aşko kusura bakma içim fesat 😂😂😂
melebek HurremSultan şimdi bu etleri dahi alınmaya gerek kalmayan eller, bakımsız ve kötü mü!!!!!!! 😂
Deleted33 HurremSultan çöpe elimi sokmak zorunda kaldım cam kırığı olduğunu unutmuşum orta parmağın kesildi ve lifi koptu parmak yamuk kaynadı 😁 doğuma da az kalmıştı ameliyat olamadım öyle kaldı 😁
HurremSultan Deleted33 ayyy bu nasıl bir hikayeee böyle birey beklemiyordum😂😂😂 geçmiş olsun aşkım inşallah ilerde düzelir tersi yine bastır 😂😂
Deleted33 HurremSultan yok artık geçti o iş 😁 doktor ameliyat ederiz ama geç kalmışsın eğer operasyon olursan bu kez dimdik kalır hiç bükemezsin dedi 😁 alıştım böyle idare ediyoruz işte 😁
HurremSultan Deleted33 kız kalsinn nolcak kullanıma bir sıkıntı yaratmıyor saa bence gereksiz yani ameliyat sonuçta 😘