Medusa HurremSultan Telefonu tutmadığım elimdeki parmağımda yamuk😂 Benim asıl işaret parmağım çok fena, baya döndü yana😂
HurremSultan Coolness daha ortada gol yok yumurta yok ben yine hurremmisim😂😂😂 ben beğenmiştim yüzüğü 🙈
Coolness HurremSultan genel olarak senin gibi dümdüz değil parmaklarım hafiften bi yamukluk var hepsinde 😅
simonedebeauvoir Benim serçe değilde orta parmaklar yamuk 🤣 hentbol oynadım uzun yıllar onun getirisi oldu bana.. Birde serçe parmağım az eğik telefondan değil yağlı boya veya ebru sanatıyla uğraşırım fırça vs tutmaktan
HurremSultan simonedebeauvoir aşkım sen ellerini işine adamissin sporcu insan bir başka 🙈 şimdi telefonla onu bir tutmak olurmu😂😂😂
Ask_hosmus Cicekliperde bebeğim bizim eller ortamı terk etti milletin eli ne kadar da güzel benimkiler bakkal amca gibi 😂😂😂
BlackMambaa_ Senanur-35 tırnakların sırrı ne cabuk söyle skskdk cok güzel tırnakların ya tam istediğim gibi ama benimki uzamıyorrrr:(
HurremSultan Senanur-35 yamuk işte serce parmak 😂😂 kız senin ellerin ne kadar zarif😍😍😍😍😍 herşeyi mi güzel olur bir insanın ya😘😘😘
Ask_hosmus HurremSultan bende kendini parmaklarken parmağını kırdı sandım 😂😂😂😂 Deleted33 aşko kusura bakma içim fesat 😂😂😂
Cicekliperde Ask_hosmus benim de alerjim var egzama oldu ondan atmadım ama benimkiler küçük . Güdük gibi parmaklarım var 😂😂 tırnaklarım bile küçük.