Resim atanların hepsi çok güzel elleri🥲benimkide uzun sayılır ama ince değil😕
Serçe parmak🤞🏻📸
Yüzük takmak istiyorum ama hiç bi yüzüğüm olmuyor zayıf olmak istiyorum artık ya😫
Moonlight_ merakım giderildi 😂
etoile cok sevindim buna 🤣
HurremSultan benimki de yamulmuş🤦♀️ atardım ama protezcinin gazabına uğradım azıcık 🫠
HurremSultan canımsın Hürrem💋
rebullavanda olsun at beraber sovelim😂💘
HurremSultan
🤦♀️🤦♀️
HurremSultan telefon sürekli sağda serçe parmakta şarj kısmında olunca sonuç uzun süre oynadığında anlık olarak daha fa fazlalasiyor 😀😀
rebullavanda ayy etlerini mahfetmis pislik ya
enerciiiii kanka.sen hakkat dilan Polat’sin o yüzük nee dgsldgsknd 😁😁😁😁👀
HurremSultan aşk olsun ya nesi varmış yuzugumun fotoda pek güzel çıkmamış ama çok seviyorum bu yüzüğümü
enerciiiii birşeyi yok kizz havali yani🤪 kötü anlamada demedim farklı ve şaşalı ❤️😘
HurremSultan ay şimdi gene okuyunca farklı anladım sorry🤭🙈
HurremSultan teşekkür ederim daha havalı yüzüklerim vardı da sattım maalesef yüzüklerin efendisi gibi dolanıyordum 😀😀
enerciiiii bir tane iyidir xhlsgxjx yoksa seni de atarlar içeri çok dikkat çekme🤪
Benim yüzük parmağım yamuk🤣 hem şiş hem yamuk😁bana balayı hatırası kaldı valla ya😅ama parmaklarımı çekip atmayayım şimdi, hiç kız eli gibi değil, oldum olası sevmemişimdir😁babama çekmiş tırnaklarım, o yüzden çok iri😁tırnaklarım nam-ı diğer kabasakal desem olur herhalde🤣 evlendikten sonra kiloda alınca yüzüğü anca özel günde sol yüzük parmağıma takabiliyorum, artık sağ yüzük parmağıma o şişlik sebbeisyle asla girmiyor. Hayır yani bağ kopması var ameliyat da yapamıyorlar, kaldım böyle🙄
zeytep nasıl oldu aşkım o parmak balayında 😁 bala parmak çalarken mi🤪
HurremSultan Ayy gece gece çok güldüm, Rabbim de sizi güldürsün 😁 Yok valla, hepsi benim sakarlığım😁 Taşa takıldım, şakk diye yerle bir bütün oldum, parmak şişti ama nasıl ağrıyor, sonra o şiş ve ağrıyan parmakla rafting falan yaptım bir güzel😁
HurremSultan aylarca doktorlar bilemedi, kaç tane röntgen çekildi… Bağ kopmuş, üstünden de zMan geçince.. Doktor ameliyat için, bulunduğum yere yakın bir yerde olmadığını baya uzak başka şehirde olduğunu söyledi. Mesele şehir değil ama ameliyat olsam bile ya çok az düzelme olcak yada daha kötü olabilir, parmakta hareket azalabilir, mikro el cerrahisi gerektirdiği için bağlar daha fazla zarar görebilir ameliyat esnasında.. Doktor, idare edebilirsen et dedi. Ediyorum. Evlendiğimde bir ay yemek yapamadım, hep eşimin annesi sağolsun, eşim sağolsun😁balayı hatırası olarak bir ay da ev işi tatili aldım 😁😁🤣