Askkadini HurremSultan koz vallahi bende cokerak ediyorum bu forumdaki hatunlarin ellerini herkes atsin yaa nolcak elden de taninmazsiniz anam
Askkadini HurremSultan ben parmaklarim kisa ya belki benim gibileri vardir diye gorimde rahatliyim kiz
Coolness HurremSultan ruhunda varsa hürremlik demek ki ❤️🔥 HurremSultan benim genel yamuk işte hepsi biraz eğri 😂
HurremSultan Coolness öyle oldu galiba biraz🤪😁😁🔥 öyle dikkatli bakarsak hiç sağlam yerimiz kalmaz kız çekip atsan kimse farketmez belki😍
Askkadini HurremSultan of ya herkes atsa keske tanimazdikda akla ma sey geldi ele bakip kisilik oarakter analizi yapardik sahibine dogrumu diye sorardik 🤭
Askkadini HurremSultan haha seni taniyiruz sen ki hurrem sultansin yalniz hurreme bayiliyorum yaaa idol karakter
HurremSultan ikiprensesannes şaka tabiki hayatta koymam 😂😂 ama biri hesabıma 1milyon € atarsa hemen koyarım 😂😂😂
ikiprensesannes HurremSultan çok az istiyorsun olmaz biraz fazla istiyeydin bari atmalarına değseydi🤣
burcu21 HurremSultan Demeden edemeyeceğim tam bir Hürrem i anımsatan yüzük gibi geldi gözüme 🤣🤣 Sen bu isme nasıl karar verdin acaba Hürrem merak ettim 😄😍
burcu21 HurremSultan ya gerçekten mi şuan ne kadar yaş farkı var nasıl geçirdin o süreçleri 🤣 Allah bağışlasın oğlum 11 aylık her an hamile olursam napıcam olur muyum diye savunmadayım🤣🤣🤣