ikiprensesannes HurremSultan çok az istiyorsun olmaz biraz fazla istiyeydin bari atmalarına değseydi🤣
Rouge HurremSultan hastayım kemiklerim ayrılıyor sanki battaniye altından yazıyorum bir parmagımı cıkarsam titrerim ev sonuna kadar ısıtıldıgı halde donuyorum ne kalkıp cekmesi ölürüm🤒🥹🥹koronayım galiba
HurremSultan Rouge askimmm ay bu Corona varyaa onu çıkaranin Allah belasını vermesin mahfetti bizi yaa çok geçmiş olsun inşallah kotulesmeden atlatırsın canım. Okut kendini bu ara heo başında işler var🥲💔
Askkadini HurremSultan haha seni taniyiruz sen ki hurrem sultansin yalniz hurreme bayiliyorum yaaa idol karakter
HurremSultan Askkadini valla bende bayılıyorum Hürreme 😂😂 kocamda sulumana benziyor çok ayarsız hep bağırıyor bana🥲💔
Moonlight_ HurremSultan 😅😅 bilemedim dur baska yere gidip cekeyim adam dicek bunun eliyle ne alip veremedigi var diye🤣🤣🤣
Moonlight_ HurremSultan bagimsizligini ilan edecek yakinda peride sagolsun ne diyim 😅😅 o pambbik ne demek kizzz 😂
Rouge HurremSultan okuttum kendimi cok nazar var asırı agırlastım sabahtan beri esniyorum dedi ama ben daha iyi oldum cidden teşekkür ederim 😘
burcu21 HurremSultan ya gerçekten mi şuan ne kadar yaş farkı var nasıl geçirdin o süreçleri 🤣 Allah bağışlasın oğlum 11 aylık her an hamile olursam napıcam olur muyum diye savunmadayım🤣🤣🤣
burcu21 HurremSultan maşallah iyi cesaret etmişsin. Yanında yardımcın var mı malum Hürremsin🤣🤣🤣 kaynanan felan var mı kız. Allah bağışlasın bu arada🥰