Heaven1708 Kimsesiz düşüklerinizin sebepleri araştırıldımı. Kan pıhtılaşması, ray vb şeyler mi var acaba? İnşallah en kısa zamanda müjdeli haberi alırsınız
Kimsesiz Çok teşekkür ederim rahimde perde varmış tedavi gördüm 7 ay önce hamile kaldım gene ikizdi bu seferki ama gene kalp atışı yoktu sonra başka doktora gitdim senin rahiminde perde var dedi amiliyat oldum izin verdi bakalım neolcak
Kimsesiz İçinizde hamile olan varsa bana dua edin lütfen hamile bayanların duaları kabul olurmuş öyle diyolar sizde bana edin Allah rızası için 5 seneden beri evlat özlemiyle yanıyorum
Panda Kimsesiz Hamileyim inşAllah tez bir zamanda sende evlat sahibi olursun.Allah yardımcın olsun canım.Gözü dolu göresin inşAllah.Her şey Allahın elinde.Yokdan var edende Allahdır.Dilinden hep dua eksik olmasın.Allah büyük evlat sahibi olucaksın inşAllah.Tez bir zamanda hayırlı haberleri bizede verirsin inşAllah🙏
Gurcu Kimsesiz Selam canim Inwallah anne olursun bende 2 yil 2 aydan sora hamile kaldim Inwallah sag salim kucagima alirim Allah sanada nasib eder Inwallah sende bizimle paylawirsin Hmaileyim diye Inwallah🤲🤲🤲
Kimsesiz Panda çok teşekkür ederim Allah razı olsun Allah’ım saglikla kucaniza almayı nasip etsin insllah
Kimsesiz Kizlar size bişey sorcam hamilelik belirtileri nedir en erken nezamn anlaya biliriz ve kahverengi veya açık penpe akıntiniz oldumu cevap verirseniz mutlu olurum
Butterlyy Kimsesiz Evet bende kahverengiye yakın bi akıntı olmuştu baş ağrısı var şuan da sebebini anlayamadım belim ve karnım ağrıyor test yaptım pozitif