Hanımlar 1 gün önce erken gebelik testi yapmıştım pozitif çıkmıştı, bugün kan verdim beta 66.7 çıktı, dış gebelik olabilir dedi üç gün sonra tekrar kan vereceğim.
Daha önce de kalp atışı durduğu için bir kurtajim olmuştu aynılarını yaşamaktan korkuyorum, bunu yaşayan varmı sonradan değer yükselir mi ?

lidyaaa__ 3 gün sonrası yine hafta sonuna denk geliyor zaten canım eğer özele gitmiyorsan pazartesiyi beklemen daha mantıklı

ikiprensesannes gönlünü kalbini ferah tut. Oglumu ilk ögrendigimde test yaptım be çöpe atmıştım aradan birkaç saat geçince baktım hafif belirgin çift çizgi vardı. Devlet hastanesinde kan testi verdım 1.20 çıktı. Aradan 10 gün geçti tekrar test yaptım bu sefer geciktim bi baktım baya anında çizgi çıkıyor doktora gittigimde betam 1500 civarıydı. İçini karartma asla. Çok erken olabilir hamileligin.

lidyaaa__ Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah.Sabrınızın sonu selamet olsun gönlünüzü ferah tutun mutlaka umut vardır.

lidyaaa__ büyük ihtimalle değerini düşük öğrendiğin için dış gebelik olabilir demişlerdir bende kızımı 13,5 değerle öğrenmiştim doktorda bana çok umutlanma kimyasal gebelik olabilir demişti kızım şuan 4 yaşında rabbim isteğinizi hakkınızda hayırlı eylesin 🤲🏻🌸

lidyaaa__ canjm sen sanki çocuk düşünmüyordun yanlış miyim. Allah gönlüne göre versin

@lidyaaa__ sağlıklı bir gebelikte 2günde değerin 2katina çıkması gerekir 2gün sonra tekrar kan verin kimyasal gebelikte olabilir dış gebelikte değer sanki çok yüksek oluyordu

etoile Evet canım dusunmuyordum prezervatifle korunuyorduk ama nasibi varmış demekki saglikli olsun da yeter bana 🥰

selen_ Evet değerin iki katına çıkması gerektiğini biliyorum ama kimyasal gebelik nasil oluyor?

lidyaaa__ benimkide 100 lerde çıkmıştı sağlıksız gebelik oldu inşallah seninki düzenli ve olması gerektiği gibi artar 🫶🏻

bukii27 İnşallah canım Allah’ım korktugumu yaşatmasın 🥲🥰

@lidyaaa__ kan testinde gebe gözüküyorsun ama ultrasonda bebiş yok 1hafta içinde değer sıfırlanıyor adet oluyorsun

selen_ Çubuk testte de pozitif görünüyorsa da aynısı olabiliyormu, ay ilk defa duydum desem çok değişikmiş inşallah yaşamam 🥺