lidyaaa__ papatyamsigibi Teşekkür ederim en son 29 Aralık reglimin başlangıcı küçük olmalı büyük ihtimalle
lidyaaa__ Susunbebekuyuyo Susunbebekuyuyo Evet arkadaşın da söylediği vgibi değerim düşük olduğu için öyle söyledi inşallah birkaç gün sonra yükselir 🥰
lidyaaa__ etoile Evet canım dusunmuyordum prezervatifle korunuyorduk ama nasibi varmış demekki saglikli olsun da yeter bana 🥰
selen_ @lidyaaa__ sağlıklı bir gebelikte 2günde değerin 2katina çıkması gerekir 2gün sonra tekrar kan verin kimyasal gebelikte olabilir dış gebelikte değer sanki çok yüksek oluyordu
lidyaaa__ selen_ Evet değerin iki katına çıkması gerektiğini biliyorum ama kimyasal gebelik nasil oluyor?
bukii27 lidyaaa__ benimkide 100 lerde çıkmıştı sağlıksız gebelik oldu inşallah seninki düzenli ve olması gerektiği gibi artar 🫶🏻
selen_ @lidyaaa__ kan testinde gebe gözüküyorsun ama ultrasonda bebiş yok 1hafta içinde değer sıfırlanıyor adet oluyorsun
lidyaaa__ selen_ Çubuk testte de pozitif görünüyorsa da aynısı olabiliyormu, ay ilk defa duydum desem çok değişikmiş inşallah yaşamam 🥺
selen_ lidyaaa__ hayırlı olsun canım sakin sağlıklı seni yormayan mizacta bir bebeğin olur süreci kolay geçirirsin inşallah 🫶🏻
Deleted33 lidyaaa__ tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah 🤲 Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah 🤲