meliha098 hangi birini anlatsam? Hepsini anlatayim bari icimi dökmüs olurum🤭
Dogum yaptim annem bizde kaliyor diye geldi oda kaldi 3 gün dayanabildim. Bir gün esim isten geldi yatak odasina girdi üst bas degistirecek hemen yanina gittim basladim konusmaya iste annen güya yardima geldi anca bütün gün oturup bebegi tutuyor o yetmiyormus gibi bana is buyuruyor iste camasirlar bitti onlari ser falan.. ben bunlari konusurken bebek telsizi acikmis ve digeri oturma odasinda kaynanamla annemin yanindaymis ben bilmiyordum tabii iceriye hic bisey olmamis gibi girdim bide ne duyayim telsizden sesler geliyor resmen (esim üstünü degistiriyor) o sira basimdan asaga kaynar sular döküldü sanki ama iyide oldu 😂
Oglumu 3 hafta emzirebildim daha sonra mama vermeye basladim iste bu basladi sen kendini anne olarakmi görüyorsun gelen gidenin yaninda mamayi ulu orta icirme bilmesinler dedi hatta bebek görmeye gelen olacakti kadin mutfakta tezgahin üstünde mamayi biberonu falan kaldirtmak istedi büyük kavga cikmisti o gün sanki cocugumu zehirliyorum 🙄
Oglumu 10 günlükken sünnet ettirdik.
Vay efendim ben vicdansiz anneymisim el kadar bebege acimiyormusum yine nasil annesin demeler falan. Sanki cocugun pipisini kökten kestiriyoruz🙄
Kocam doguma girdi diye bana bi sitem etti o girmek istiyormus aslinda..
Ve bana lohusayken sunu sordu: eee kocanla iliskiye giriyormusunuz sana yaklasiyormu? Hani doguma girdi ya belki tiksinmistir senden! Ben lohusayim ya lohusa beni en iyi sen anlaman lazim ama nerdeee 🙄
Bu dönemlerde bana döktürdügü onca gözyaslarimin hesabini allah sorsun ! Onun yüzünden ben ogluma hep aglaya aglaya mama verdim hep kendimi sorguladim psikolojimi bozdu icime sokmak istedigim yavrumu bi dönem benimseyemez oldum.
Böyle böyle güclendim beni güclendirdi uyuyan yilani uyandirdi sonra sivri dilli oldum bilmiyorki o nasilsa bende ona karsi öyleyim anlamiyor iste!