meliha098 Kızlar bunu daha önce kids’te görmüştüm burdada gelen cevapları çok merak ettim sorum şu ki … Kaynananızla unutulmaz en kötü anınız nedir? En kötü, en travna, olayları şimdiden çok merak ettim 🙂 Hadi başlayalım🌸
kleopatranizzz meliha098 Onu gördüğüm ilk an dermişim🤪🤣🤣 görümcemin dolduruşuna gelip telefonda bana en ağır şekilde hayat dersi vermeye çalıştığı an. Asla unutamıyorum,hamileydim bide camiye gidip ağlaya,ağlaya öyle bir ah ettim ki 2 gün etmeden görümcemle araları açıldı ve pişmanlığını her zaman hissettim ama iş işten geçmişti.
piyangobileti meliha098 nişandan önce oto boka bahane bulup ikide bir kalsın bu iş burada demesi utanmadan anneme bile söylemişti en son olay da torunlarını görsünler diye anne ve babamla birlikte gittim çıngıraklı yılan kızıyla bir olup bizi evden kovmadigi kaldı resmen yenge gelin dünür misafir demeyip 2 günü burnumuzdan getirdiler görgüsüzler
yavuzzzzzz meliha098 daha geçenlerde yazmıştım buraya hatta . Düşük yaptığımda hiç umursamadı yabancı gibiydi bize geldi bende kızın olsa böyle umursamazmı olurdun dedim o da bişeyler dedi büyük tartışmamız o olmuştu iki buçuk yıllık evliyim . Daha da gidip gelmiyorum iki ay olacak .
Lvnsln meliha098 şükür öyle kötü bir anımız olmadı severim ama öyle mıçmıç değiliz. Şuan bende 1 aydır nisana kadar kalacak saolsun yemekleri yapar mutfak ondadır bebeğe bakar dışarı çıkmaya fırsat yaratır bana. Daha bi kavgamız falan olmadı😂
selen_ Hep birlik yaşamak istemesi ben kaçıyorum o kovalıyor 😂çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3ünde yakalamanmam inşallah 😂
superisi_ meliha098 Bebeğimi düşürdüğümde beni anlamak yerine annenle baban seni oraya buraya götürdü bebeğini düşürdüler demesi.. ölsem unutmam..
Leyliiiiiii meliha098 Hangisini saysam bilemedim ki say say bitmez yani .. Ama en acı noktası instagram üzerinden paylaştığım herseyi kendi üstüne alınıp eşime benim hakkımda çok ağır küfür hakaret içerikli mesaj atmasiydi eşim de unutup msji silmemis hesabını sordugumdaysa verdiği cevap daha muhteşemdi o oğlumla benim aramda salak silmeyi unutmuş msji diyip yarim ağız gülmüştü bu olayın üstünden 2 yıl geçti yine aynı şeyi söylüyorum dilerim Allah’tan bana yaşattığı herseyi kızında bulsun….
tll meliha098 hangi birini saysam bilemedim eltimle bir olup bana yapmadığı kalmadi yüzüme doğru tuuu oglumuda kendini benzettin demişti kızım 3 aylikti o gün üzüntüden sonra sütüm kesilmişti nasıl bir beddua ettiysem o can acısıyla kanser oldu ve eltim değil ben bakıyorum ve bu benim.cok zoruma gidiyor🤷♀️
bukii27 meliha098 annemle ya da arkadaşımla konuşurken ki tam onun hakkında çok iyi olmamak şartıyla duymuştu 🥲