Haydi kızlar biraz eskiye yani ilk gecemize dönelim🙃 ben 9 yıllık evliyim ondan önce bir 4-5 senede sevgililik dönemimiz oldu aşk evliliği yaptım yani❤️ Gel gelelim o ilk gece stresten sıfır his sıfır duygu🙈 elini tutucam diye deliye döndüğüm adam değil sanki karşımdaki🤭 düğündü vs. o yorgunluktan zaten ikimizde sarılıp uyumayı tercih ettik sonra sabah herşey yoluna girmişti😍💋❤️
İlk gece 💃🏻
Ayyy inanilmaz bi geceydi benimki
Ben sok ben iptal
Boyle bir aci yasiycagimi bilseydim tekrar dusunurdum evliligi okadsr yani..
Bide iki hafta kanamam olmustu neyseki simdi tadini cikariyorum ohhhh ne guzel gunlerdi
Oezlem bende 3 yıl oldu evliyim 1 senede sevgili kaldık toplam 4 sene o ilk gece çok heyecanlıydı ben odama girdim tabi ailemden uzaktayım tanıdık kimse yok alışkın değilim odamda eşimi bekliyorum eşim giriyo içeri kapıları kitledi önce namazını kıldı sonra alnımdan öptü beni ayağa kaldırdı sımsıkı sarıldık ben ağlıyorum tabi bide çok heyecanlıyım eşim üstünü çıkardı sonra benimkini de çıkartmaya kalktı ama ben istemedim çünkü utaniyodum bi garip oldum tabi ama olacaklar oldu tabi öyle yatagimiza girdik biraz konuştuk koklastik ama düğün falan derken çok yorulmuştum o gece sadece uyuyup dinlenmek istedik saat gece 3 daha bende uyku yok ama bi ara uyumuşum yataktan düştüğümü hatırlıyorum resmen kafam şişmişti çekmeceye çarpmıştım başımı asla unutmam
Meleklia 😁😁😁😁
Dehsetulvahset
Evet ilk acı kısmı atlatıldıktan sonra zaten başlıyor herşey kadın için🤗🤗
Oezlem açı dolu bir geceydi düşünmek istemiyorum o kadar zor beklemiyordum bu arada 3 yıllık evliyiz benim hala da ilişkide ara ara acım oluyor🤦♀️
Ya bide ilk geceyle alakali bilgilendirilmiyoruz cogumuz bilgisizce o geceyi yasiyi bi vok kadin hep ayip anlatilmaz konusulmaz sus bakiyim sen cumlelerinden sonra insan aslinda bu duygusunuda bastirmis oluyo ne yazikki..dogumdan sonra ben aci yasamadim acikcasi
Eve girmiştik gelinliğimi çıkarmış ve adet olduğumu fark etmiştim :)
Kekeremekere offf Buda yıkıcı olmuştur🙈😊
Dehsetulvahset neden ki yani sert mi davrandı eşin ya da uzun mu tuttunuz ilişkiyi?
Oezlem çoook güzeldi yani eşim saolsun öyle narin öyle anlayışlıydı ki bebek gibi hissettirdi bana. Hiç zorlamadı acıtmadı canımı çok güzel şeyler söyledi sarıldı. Kan gelince de hiç devam ettirmedik çünkü zaten çok kasıyordum kendimi zangır zangır titriyordu bacaklarım sonrasında da 2 gün bekledik. Dediğim gibi çok sabırlı davrandı eşim ve o yüzden o unutulmayacak gecemi hep iyi hatırlamamı sağladı❤️❤️
Bende 5 aylık evliyim ilk gecem çok zor geçmişti resmen ağrıdan ağlamıştım neyseki geçti ama bazı zaman ilişkide çok ağrım oluyor kayınvalidemede sormaya çekiniyorum 🙄
gamzeli_ bu konu kayinvalideye anlatılmaz zaten