Meleklia büyük talihsizlik ben düğünmde adettim ilk gün yırttım

bende nişanlıyım 4 aydın 1 sene sonra düğün ilk gece konusunu hiç konuşmadık sizce konuşulmalı mı şimdiden

Oezlem ilk gecede evimizden gece 1 de gitti kaynanamlar tam bir cinnet cebebiydi 🙄 onun dışında eşim bana bebek gibi davrandı sakın ve yavaş çok aşırı canım yanmadı ama şekerim düştü bacaklarım falan çok titredi kanamadan sonra kalktık birşeyler atıştırdık tatlı sonra ikinci kez yaptık 🤣🤣🤣😍😍😍

Ayy 😳😳 2,5 yıllık evliyim ilk 2 hafta hiç bişry yapamadık eşim beni hem bedenen hem psikolojik çook zorladı 🤯 hatta bakire değilsinde ondan mı korkuyosuna bile getirdi konuyu psikotrop yeşil reçete bi sakinleştirici denedim bana mısın demedi 2 hafta bacaklarm kasmaktan ağrıdı kayganlaştırıcılar vs vs birsürü şey denedim en son sıvı gliserin çözdü beni artık dayanamayarak ben yaptım işi 😂 şimdi bir oğluşum var 🙈

Mtlukadn bende şaşırdımm yorumlara valla bn dünyanın en mutlu kadını olmuştumm sevdiğimm adamla olduğum onunla bir ömür geçireceğim için🥰

Oezlem düğünüm kinam olaylı geçmişti birde düğünden 3 gün önce kaza geçirmiştim sitersten kuaförde adet oldum heyecsnlaninca kitleniyorum ben adet oldugumu bile bile tuvalete bile gitmedim allahtan geçmemiş nasıl salak olduysam o derece düğün bitti eve girdik eşim heyecanlı heyecanlı kapının ağzında arkami açmaya çalıştı evde dubleks yatak odası yukarda ay ne komikti sonra hasta olmuşum dedim oda şansıma sic.. demişti ay çok gülmüştüm o sürat ifadesi acayip komikti benimde işime geldi yedik altınları saydık azcik muhabbet yattık kardeş kardeş sonrada gezmeye çıktık 😀😀

Oezlem Bizim ilk gece imam nikahindan sonra nişanlı iken olmuştu ve harikaydı. Evliliğin stresini tahmin ettiğim için önceden planladım ve eşimi eve attım. 🤦

Dehsetulvahset eşin tarafından mı uğradın tecavüze yoksa başka tarafından mı? Sorumu mazur gör🥺

Oezlem ilk ilişkimi yine eşimle yaşadım ama evlenmeden önce. Ailesi evde değilken onun odasında oldu. Sevişmeden sonra yataktan kalktığımda bi baktım tüm yatak kan olmuş 😱 zor güç yıkayıp kurutmuştuk kimse anlamasın diye😂😂

Panda ayy canim yerlim de bunu men niwanliyam ama yenge isdemirem ve bunu nece deyim bilmirem. Guya yenge olmasa nolacag ki🤷🏻‍♀️

Biz eşimle sevgiliyken ilişki oldu çok korktum bacaklarım titredi kendimi kastım felan ama kanamam olmamıştı daha sonra doktora gittim kızlık zarın esnek dedi nişanlıyken bigün ben onun üzerindeydim bi an sızlanama gibi garip bişey oldu sadece ahh dedim baktığımda kan gelmişti o yüzden evlendiğim gece gayet rahattım 🙃

Selale Hə güyadə yengə olmasa heç kim heç nə eliyə bilmiyəcək😄Sən nişanlınla danış bunu denən ki toy gecəsi ikimizində rahat olması üçün yengə istəmirəm.Yəni əsas oğlanın bilməyidi.Yəni onuda bilmirəm ki qaynanagil necə qarşılayar belə şeyi.Əşee əsas ərdi o dedi fso onun qabağında heçnə dura bilməz🙆‍♀️

Panda biz niwanlimla hec o hagda daniwmadgmizcun demeye cekinirem🙈ama cehd edecem gorum neynirem🤭

Selale Bəlkədə sənin deməyini gözləyir birinci addımı sən at başda danışmağa yavaş yavaş😊

Panda mende nece bawlayacagimi bilmirem axi🙈bi yardim et😁🤗

Selale 😄Yan yana olursuzda yəqin ki öpmək falan olur?Bağışla soruşmalıydım🤭Yaxınlığ falan olduğda deyə bilərsən aşkım toy gecemizde ikimizində rahat olmağı üçün heç kimin olmağını istəmirəm sadəcə ikimiz olaq.Sadəcə sən bilməyin bəs etmirmi denən.Belə şirin şirin danış.Şirin dil hər şeyi elətdirir yaddan çıxartma😉

Panda he olurug. He olur opmede🙈🙈bu defe senin dediyin kimi edecem gorum neynirem🤭🤭