BlackMambaa_ duşa kabinlerinizin temizliğini Neler Kullanarak sağlıyorsunuz Kireçlenme Ve Sararmalar’dan, Bıktım kireç ve sararma engelleyici olarak neler hangi marka temizlik malzemelerini tercih ediyorsunuz kesin sonuç aldığınız bir temizlik malzemesi var mı
Sedaa BlackMambaa_ ben banyo da porçöz kullanıyorum hep. Kaç senedir kullaniyorum cok memnunum, 2 günde bir banyo duşakabin temizliği yaptığımdan hic kireç felan olmuyor.
Srgzkdn BlackMambaa_ clonet diye pembe bir temizleyici var. Pırıl pırıl yapıyor. Trendyoldan alabilirsin. Sadece biraz fazla kimyasal ellerine dikkat etmelisin
belladonna BlackMambaa_ Clonet kullanıyorum. Bir spreyli şişeye koyup biraz su ile açıyorum mis gibi yapıyor. Birde cifin banyo ürünlerini kullanıyorum.
BlackMambaa_ Sedaa aşkım porcöz alerjim var kullanamıyorum ben cif banyo ürünü denedim ama memnun kalmadım yaa
selen_ Durulamadan çıkaracak bir deterjan olsa keşke clonet bende kullanıyorum lekelenmeyi geciktiriyor çok güzel çıkarıyor.Ayni sekildi parlatıcı ve kireç çözücü sulandirdigim da da güzel çıkıyor.Ama ben kurulamayi hiç sevmiyorum en zoru o geliyor
belladonna selen_ kurulama da Silva’nın bezleri çok güzel. Ben kurulamayı o bezlerle yapıyorum çok güzel oluyor
selen_ @belladonna var aslında ama yikadiktan sonra üşeniyorum hemen çıkmak istiyorum birde durulamasi zor geliyor
BlackMambaa_ bukii27 bende öyleyim biliyormusun hasta bir ara zehirlenip hastahaneye gittim ama nafile sksk akıllanmadım
Sedaa BlackMambaa_ cifi ben de sevemedim ya. Ben eldiven giyiyorum, yoksa benim de elimde egzama var, kimyasal ürün kullanırken mutlaka eldiven takarım.
BlackMambaa_ bukii27 Biz kadınların cogu öyledir eminim o karışımı yapmadan temiz olduğunu hissetmiyoruz sksjd
BlackMambaa_ buzdankalpler Ben Onun sarısını kullandım memnun kalmadım oda aynıdır diye düşünüp almadım ama alayım bir seferlik memnun kalırsam depo yapayım 😂
buzdankalpler BlackMambaa_ sarısını hiç kullanmadım ama mavi duşakabindeki kireç lekelerini çıkaran tek şey oldu. Sıkıp 5 dk bekletiyosun. Çekçek kullanıyorum ben arkası sünger süngerle biraz ovalayıp duruluyorum çekçek ile de damla kalmasın diye geçiyorum pırıl pırıl oluyo
BlackMambaa_ Sedaa Dogru olan eldiven takmak zaten ben alışık olmadıgım için takamıyorum banyo cifi berbat bana göre kac defa sil kurula yıka yaptım ama hala cif izi bıraktı ve fazla temiz yapmadı ben istiyorum ki leke tutmasın bir kaç gün temiz kalsın döktğgğm zaman ovalayarak cıksın cok mı şey istiyorum beee sdjdjdjs
Sedaa BlackMambaa_ aynen ne kadar durularsan durula yine iz bırakıyor cif. Hiç almıyorum onu o yüzden. Porçöz bebeğim benim ya. Hem banyoda hem mutfakta kullanıyorum 😊