BlackMambaa_ bukii27 bende öyleyim biliyormusun hasta bir ara zehirlenip hastahaneye gittim ama nafile sksk akıllanmadım
BlackMambaa_ Sedaa aşkım porcöz alerjim var kullanamıyorum ben cif banyo ürünü denedim ama memnun kalmadım yaa
Sedaa BlackMambaa_ cifi ben de sevemedim ya. Ben eldiven giyiyorum, yoksa benim de elimde egzama var, kimyasal ürün kullanırken mutlaka eldiven takarım.
BlackMambaa_ bukii27 Biz kadınların cogu öyledir eminim o karışımı yapmadan temiz olduğunu hissetmiyoruz sksjd
BlackMambaa_ buzdankalpler Ben Onun sarısını kullandım memnun kalmadım oda aynıdır diye düşünüp almadım ama alayım bir seferlik memnun kalırsam depo yapayım 😂
buzdankalpler BlackMambaa_ sarısını hiç kullanmadım ama mavi duşakabindeki kireç lekelerini çıkaran tek şey oldu. Sıkıp 5 dk bekletiyosun. Çekçek kullanıyorum ben arkası sünger süngerle biraz ovalayıp duruluyorum çekçek ile de damla kalmasın diye geçiyorum pırıl pırıl oluyo
BlackMambaa_ Sedaa Dogru olan eldiven takmak zaten ben alışık olmadıgım için takamıyorum banyo cifi berbat bana göre kac defa sil kurula yıka yaptım ama hala cif izi bıraktı ve fazla temiz yapmadı ben istiyorum ki leke tutmasın bir kaç gün temiz kalsın döktğgğm zaman ovalayarak cıksın cok mı şey istiyorum beee sdjdjdjs
Sedaa BlackMambaa_ aynen ne kadar durularsan durula yine iz bırakıyor cif. Hiç almıyorum onu o yüzden. Porçöz bebeğim benim ya. Hem banyoda hem mutfakta kullanıyorum 😊
BlackMambaa_ Sedaa bende parçöz kullanmak istiyorumda olmuyor işte onun temizliği daha iyi oluyor asitik olduğu için elime değdiği an kızarıyorum kaşınıyorum ya
buzdankalpler BlackMambaa_ inşallah benim banyomla aynı etkiyi gösterir. Işıl ışıl oluyo banyomun duşa kabini birkaç gün de su lekesi olmuyo
Sedaa BlackMambaa_ ben elime eldiven giyiyorum, onda sorun yok, ama banyoyu yıkarken bacaklarıma gelirse yakıyor valla 😂😂 hemen su tutuyorum bacaklarıma. 😅 Yıllardır kullaniyorum, temizliğinden çok memnunum 😊
simonedebeauvoir BlackMambaa_ clonet hiç beğenmedim ya çift vs herşeyi denedim aslında çok kirecim yok ama yinede duşakabinin alt camında biraz yer etmiş lekeler var benden önceden porçöz harika işe yarıyor ben çok sevdim bayadır onu kullanıyorum piyasada kullanmadığım şey kalmadı
BlackMambaa_ simonedebeauvoir clonet cok övüyorlar ama hiç denemedim hep cif vs kullanıyordum onlardan da olumlu sonuç almadım asporox mavi güç alıp deneyeceğim birde
BlackMambaa_ Sedaa Temizliği çok güzel zaten onun sadece biraz yakıcı olmadı alıcam pazar sabahı eşime yaptıracağım
BlackMambaa_ buzdankalpler Benim duşa kabin hem sararıyor hemde su lekesi kalıyor deli oluyorum herşeyin denedim ama faydasını görmedim artık bazen diyorum ki duşa kabini falan mı kırsam😂