• Muhabbet
  • Garip bi soru ama merak ettim 😂

selen_ bende giymem ya coook nadir giyerim benimde 2 tane cocugum oldu demekki neymis dogru degilmis cocuk meselesi😅 o bel agrisi bende zaten var ama calismaktan ayakta durmaktan 🤷🏻‍♀️

Buzlulimonatam bende çıtçıtlı atlet giyiyorum ama normal atlet giydigimde rahatsız oluyorum sanki ordan soğuk giriyo gibi oluyo vücuduma. Hatta bak gülmeyin bana yada gülün fark etmez ben bazen gülüyorum kendime bazı geceler yatarken pijamamın üstünü altının içine sokarım çocuk gibi ama gece yatarken bazen belim açılıyor üşüyorum sabah kalkınca belim çok ağrıyo yataktan kalkamıyorum napim

@Moonlight_ lisedeyken yazın tezgahtarlık yapmıştım çok zor ayakta çalışmak birde şey sorucam az önce yanlış yere yorum yapmışım sildim silince görünüyor mu merak ettim 🙈😂

selen_ evet malesef ayakta calismasi zor ne bel kaliyor ne bacak 😬
      Bu posttami canim?

selen_
      Ben atlet giyerim ama doğumdan sonra bel ağrısı kaldı regl olduğum an veya sırt üstü yatınca kalkarken belime odun vuruluyor gibi bir his oluyor 😃 ama atlet giyerim yaz günleri hariç

selen_ aşkım benim atletim var zaten 😂beyaz atleti de kastetmedim xksdjdh ama.ben evlenince giymiyr kimse sanıyordum😂

Buzlulimonatam bekarken hep çıtçıtlı giyerdim şimdi çıtçıtlıyı bırak atlet bile giymiyorum daraltıyo beni. Ama giyseydim heralde düşündümde bende içeri koyardımki çamaşırın beli tutsun pantolon vs çıkmasın 😁