Kekillikamisci Çıtçıtlı asla giyemem asla batar sıkar rahat edemem . Atlet giyerim onuda içine veririm 😂😂 belim çok hassas benim iki dakka hava alsa ağrı girer 😂🤦
simonedebeauvoir Buzlulimonatam bekarken çıtçıtlı giyerdi, hamilelik vs derken çıtçıtı bıraktım, kilodun üstüne bırakırım atletimi, genelde de atletlerim crop, sporcu atlet olur öyle uzun olmaz zaten
Buzlulimonatam amimad kız atlet atlet işte o sporcu atletler değil ama şu bez parçası giyiyor sütyenin üstüne hiç mi giymedin bacım
etoile Buzlulimonatam ben atlet sevmiyorum ve giymiyorum. Aslında giymem lazim çünkü çoğu zaman üşüyorum. Yinede inatla giyemiyirum 💐
Yasooo Buzlulimonatam sütyen üzerine direkt pijama giyiyorum atlet giymem hiç gömlek body altına da aynı şekilde bekarken zıbın giyerdim ama hatta giymeyince çok rahatsız hissederdim neyim ben camdaki kız falan mı hsdhdhshhshdshsh
Buzlulimonatam Yasooo kız nasıl geçtiniz o seviyeye ben daha atleti donun içinden çıkaramıyorum üşürüm diye 😂
Canemin_1 Buzlulimonatam cocuklarkini ic camasirin icine koyuyorum ama ben koymuyorum pijama altinda kalirsa yeterli
Bubenimoykumm Buzlulimonatam evet komik bir soru ama ben de içe koyanlardanım. Eşim dışa koyar belki seninki de öyle yapıyorsa o yüZden öyle tepki vermiştir. Belimi karnımı kapatmalıyım yoksa donarım. 😁 ben atlet kadınıyım 🥰
Buzlulimonatam Bubenimoykumm hah sen bensin işte evet ya adam baya güldü hatta bu ne böyle korumalık gibi ne bulmuşsan üstüne geçirmişsin dedi birde donun içine sıkıştırmışsın diyince güldü sinirim bozuldu 😂sanırsın kendisi ziya Uşaklı gil 😂
Yasak_elma Bubenimoykumm Vallaha bende atlet kadınıyım😀Atlet giymezsem üstümde isterse 10 kat olsun gene donarım.Psikojik olarak belime kasıklarıma rüzgar esiyormuş gibi olur😁Kışın ısınmak için,yazında terimi ceksin diye giyerim👌
Buzlulimonatam HurremSultan donmuyor musun hürremim hiç üşüme orda pencere açık kalmış gibi bi his hiç yaşamadın mı 😂🥲
selen_ @HurremSultan @simonedebeauvoir @etoile @Moonlight_ @Yasooo annem bana çocukluğumdan beri çok kızar yalnız değilmişim karnın üşür bebem olmaz derler oldu somdi de yaşlanınca belim çok ağrır diyorlar nasip 😀
Moonlight_ selen_ bende giymem ya coook nadir giyerim benimde 2 tane cocugum oldu demekki neymis dogru degilmis cocuk meselesi😅 o bel agrisi bende zaten var ama calismaktan ayakta durmaktan 🤷🏻♀️
Gittibimilyarlikmobilya selen_ Ben atlet giyerim ama doğumdan sonra bel ağrısı kaldı regl olduğum an veya sırt üstü yatınca kalkarken belime odun vuruluyor gibi bir his oluyor 😃 ama atlet giyerim yaz günleri hariç
HurremSultan @“selen_”#p1045321ben giymiyorum ya bazen giyiyorum usursem o zaman da üstüne koyarım yani don içine koymak ne😂😂 bayilajam yorumlara kimse koymaz sanıyordum ben😂😂
Buzlulimonatam HurremSultan bende tek ben fakir ruhlu sanıyordum ama varmış benim gibisi şu an gözyaşlarıma hakim olamıyorum çok mutluyum 😂😂😂😂
sadece08 Buzlulimonatam disindadir hic rahat edemem oyle ama ben citcit giyiyorum onda da baglamiyorum arkadan kuyruk cikiyor😂esimde kuyruk.cikmis.yine diyor sana salliyorum iste diyorum bende
Buzlulimonatam sadece08 😂😂😂bayıldım yorumuna kız öyle hiç rahat edemem hep tertipli olucak altım jilet gibi😂
selen_ @HurremSultan kast ettiklerinin Beyaz atlet olduğunu sanmiyorum şu bimde falan olan dantelli fitilli seksi atletlerdin öyle düşün 😂
HurremSultan selen_ aşkım benim atletim var zaten 😂beyaz atleti de kastetmedim xksdjdh ama.ben evlenince giymiyr kimse sanıyordum😂
veraeyl Buzlulimonatam ahhshshahahah ay bende hep içine koyarım dışında kalınca kendimi bi tuhaf hissediyorum 😁
Buzlulimonatam veraeyl yaa inanılmaz mutlu oluyorum böyle benim gibileri oldupunu görünce sarılasım geldi hepinize 😂😘😘
Buzlulimonatam Rouge yemin ederşm senden bu cevabı bekliyordum zaten 😂 donmuyor musunuz yaa beliniz de pencere açık kalmış hissi olmuyor mu 😂🥲