Günaydın daha önceki postumda yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.Yoğun bir dönemden geçtiğim için cevap veremedim hakkınızı helal edin.
Ben üç senelik evliyim 1 yaşında da oğlum var eşimle evliliğimizin ilk döneminde ailesi yüzünden çok sorun yaşadık sadece ailesi değil farklı şeyler de yaşadık.
Bu da bizi birbirimizden uzaklaştırdı cinsel hayatımız da bitti gibi birşey.
Eşim çok merhametli ve duygusal bir insandır fedakar ve maddi anlamda bizim için elinden gelenin fazlasını yapar her zaman ama öfke problemi var bazen beni sevmediğini mantık evliliği yaptığını düşünüyorum çünkü evlenmeden önceki ilişkisinde çok romantik bir adammış ben bunu tevafuk öğrendim bana hiç sürpriz yapmaz ve maalesef öfke problemi var ben artık çok yoruldum kavga ediyor bağırıyor çağırıyor sonrasında çok pişman oluyor çok iyi bir insan ama sadece bu sebepler evliliği devam ettirmeye yeter mi
Geçen akşam tartıştık ve oğlumuz onun kucağındayken beni itti kafam duvara çarptı oğlum her şeye şahit oldu 😔
Profesyonel bir destek almasını söyledim kabul etti ama içimi buz gibi etti soğudum belki de bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum bana bir akıl verin ne olur eşim 33 yaşında ben 30 yaşındayım ikimizde devlet memuruyuz

fikriyat benzer şeyleri ben de yaşadım yaşıyorum da bizim de 3. senemiz oğlumuz 17 aylık ve çoğu şeye şahit oluyor ben de post açtım daha kimse cevap vermedi size şunu yapın bunu yapın diyemem ama ben memleketime gideceğim artık dayanamıyorum şimdiye kadar çocuğum babasız büyümesin diye sabrettim ama yok olmuyor düzelmiyor siz de imkanınız varsa biraz izin alıp uzaklaşmayı deneyebilirsiniz belki bir işe yarar

fikriyat

piyangobileti Eşinizi her koşulda ve her özelliği ile sevmek zorunda değilsiniz. İnsanlar değişebilir.Eşinizin daha önce karşılaşmadığınız ve hoşlanmadığınız yönlerini görebilirsiniz.Sevgi bitebilir.Duyguların değişmesi normaldir.

gizew bazen her şeyi bildiğin gördüğün halde çıkmaza girersin en azindan benim için durum bu

fikriyat biraz ayrı kalın. Belki uzaktan hem kendini hem eşini daha doğru eleştireceksin. Ve doğru kararı vereceksin. 💐💐💐

fikriyat yani çocuğun yanında kafa vurmaya kadar tolere edilebilir bir yanı vardı ama şiddetin en ufağı bile başladı mı çığ gibi büyür gider memurmuşsun eğer senin için bitirebilmek bir seçenekse kendine bakabilirsin

fikriyat benzer şeyleri yaşadım hala yaşıyorum ve Malesef psikolojim görülebilecek şekilde artk iyi değil. Allah sonumuzu hayır etsin. Hepimizin yardımcısı olsun İNŞALLAH 🤲🏻