merhaba benim sevgilim askerde,askere gitmeden önce arkadaşından görmüştü beni tanışmak istedi o sıra sevgilim vardı kabul etmedim ayrıldıktan sonra konuşmaya başladık ama hiç görüşmedik askerdeydi çünkü sevgili olduğumuz da,askerden gelince çok görüşmek istiyodu olduğu bölge de teröristlerin saldırısı oldu 12 aylık askerlik yapıyor sonradan psikolojisi bozuldu çok değişti ilişki istemediğini söyledi ama dönünce görüşelim mutlaka dedi beni her gün aradı sevdiğini söyledi arasından beş gün geçince yok ben gelmicem askerde kalmak istiyorum dedi aslında hiç kalmak istemiyodu askerde gelmesine 5 ay var yardımcı olur musunuz anlamıyorum ne istediğini,çok seviyorum onu görmediğim halde bir sürü hediyeler yolladı bende ona yolladım anlamıyorum gerçekten
asker sevgilim
snowwhite
Yaşadığı psikoloji kolay değil ne diyeceğimi bilmiyorum akışına bırakın çok yüz göz olmayın pek ilişkiye hazır değil anladığım bu
snowwhite kendin dahi söylemişsin yaşadığı şeyler mental sağlığını bozmuş düzgün düşünemiyor. Sevgililiği bir kenara bırak dost olarak yanında dur derim ben. Askerlik bitip kafasını toplayınca sevgisi hala devam ediyosa gelir seninle konuşur. Bu sürede sen de kalbine dön bak bu zor zamanları birlikte atlatmayı göze alabilecek misin düşün. Sevgilinin eski haline dönmesi aylar sürebilir bu süreçte onun düzelmesini bekleyebilir misin? Düzeldi diyelim başkasına gidebilir eğer başkasına giderse kızacak mısın? Git gelli bir ilişkiyi devam ettirmeye çalışmak sana çok zarar verir ama anlayışsız olmak vicdanına çok zarar verir. Yanında ol sevdiğinin ama dost olarak sevgili olmaya zorlama
snowwhite 3 sene eşim paralı askerlik yaptı gerçekten psikolojik olarak çok kötü oluyorlar biz evliydik o zamanlar hamileydim ona destek ol her defasında psikolojik olarak yanında olduğunu hissettir gerçekten kolay değil askerlik onun psikolojisi oradaki sorunlar oradaki insanlar yıpratıyor gerçekten ilişkiyi ama bu günlerde geçecektir elbet sabır ve dua ile bekle seviyorsan eğer Allah yardımcınız olsunnn 🙏
Queen_ çok teşekkür ederim ondan sonra başkasıyla olmak istemiyorum,dua ediyorum sürekli dediğiniz gibi orda ki askerler komutanlar da çok etkiliyor kızlara güvenme falan diyorlar sürekli erkek arkadaşıma
buzdankalpler çok teşekkür ederim haklısınız olmasak bile yeni biriyle tanışmayı düşünmüyorum o askerden gelene kadar çünkü kimseye güvenim kalmadı
snowwhite tam da böyle bi zamanda çok etkilenir insan etrafındaki insanlardan. Kendileri eşlerine sevgililerine güvenmiyolarsa o onların sorunu. Onlar boşasın karısını ya da ayrılsınlar sevgilisinden verdikleri akla bak. Çocuğun içini rahatlatmak yerine. Dediğim gibi sevgilinin yanında olduğunu hissettir ama sevgili olarak devam edelim diye zorlama. Zaten hemen git başkasıyla tanış demiyorum. Sevdiğin adam bi kendine gelsin kafasını toplasın senin onu yalnız bırakmadığını görsün bilsin güveni pekişsin. Belli ki etrafındaki asalaklar da etkilemiş sadece yaşadıkları değil.
snowwhite bir insanın hayatında mesleğini, isteklerini değiştirecek kadar etkili olmaya hakkınız yok belki orda komutanları gördü ve özendi kalmak istedi karışma bence çünkü ciddi bir ilişki bile değilsiniz
snowwhite haklılar çünkü askerler çok aldatılıyor..
simonedebeauvoir yalan olduğunu biliyorum anlık bir heves onunki en ufak şeyde korkuyor çünkü dönmek istiyor burda kalmam diyodu sadece kadınlara olan güveni kırık en yakın arkadaşı benim arkadaşım o bile ya bahane yapmasın o askerde kalmaz dedi bildiğim için konusuyorum
Eso37 12 aylık sözleşmeli