yabanci Kızlar merhaba gece eşimin arama geçmişlerini kurcaladım. 08 ile başlayıp 75 ile biten numarayı bir çok kez aramış internette çok fazla araştırma yaptım ama hiç birşey bulamadım bir fikri olan var mı 🥲🥲🥲🥲😔😔😔🥹🥹🥹🥹
Medusa yabanci 08’le başlayan numaralar genelde banka oluyor ya. 0850 diye devam ediyor hatta. Kargo veya kurumsal bi yerle de konuşmuş olabilir
snowwhite yabanci numarayı özelden arayın bence ama büyük ihtimalle bir banka numarası olabilir direkt aldatma olarak düşünmeyin
yabanci Numarayı tam göremiyorum Türk Telekom geçmişinden Eskobar Numarayı tam göremiyorum ki Türk telekomdan arama geçmişine baktım 08 ile başlayıp 75 ile bitiyor ve hiç ücret ödenmemiş
yabanci Eskobar bu ara arabayı yeniledik sürekli bayileri aradı durdu şimdide dayısına araba bakıyorlar. Hayır numara neden siliniyor ordan işgillendim ama bulamıyorum suçlamakta istemiyorum durduk yere
yabanci Medusa ama sürekli konuşmuş bende hiç birşey bulamadım hep banka falan çıkıyor diğer cinsel içerikli numaralar da paralı galiba 🤦♀️🤷🏻♀️
yabanci Medusa mesela dün aramış ama numarayı da silmiş silmese sıkıntı olmazdi dikkatimi bile cekmezdi
Medusa yabanci Belki bankadan sizin haberiniz olmadan kredi çekmiştir veya bankayla halledemediği bi sorunu vardır. Yani bilemedim gizli bi iş var ama aldatma gibi durmuyor
yabanci sadece08 hadi ya o kadar bilmiyorum içim rahatladi biraz 😅😅😅 peki neden bu numaraları arasın .bi takibe alayım devam edecek mi acaba 🤷🏻♀️
sadece08 yabanci bankalar falandir bizide cok sk ariyor aa bide getir uygulamasi var bak.onlarda 0850 lilerden ariyorlar
2minnosannesi yabanci askm 08 le başlayan hatlar genelde kurum hatları mesela bugün trendyoldan kargo geldi kargocunun numarası 08 le başlıyordu
yabanci Medusa bankadan zaten yeterince kredi çektik daha fazla çekemez ki 🤦♀️🤷🏻♀️ çok teşekkür ederim cevaplarınız için
yabanci snowwhite numarayı göremiyorum yoksa bulmuştuk şimdiye kadar sadece ilk iki ve son iki numara var 🥲
Pembepanterr 2minnosannesi evet Trendyolun numarası 😂 Ama sürekli konuşmuş diyor kargo yoksa ne o zaman 🙄
yabanci Yaa kizlarrr çok ilginç bugün baktım gene aranmış 14.41 de ve tam o saatte sayısıyla 13 sn konuşmuşlar 😬😬😬😬 dayısının numarası da çıkıyor aslında
yabanci BlackMambaa_ Aynen öyle ama elimde olan birşey değil en son tedavi alacağım galiba 😬🤦♀️🤷🏻♀️