sadece08 Kuzuletta 1 yas icin bir fotografciyla anlastik biz lifestyle cekimdi.bence 1-2 poz fotografcida cektirin ani kalsin yarim yas seyi bi bana tuhaf geliyor sanirim
dnz23 Kuzuletta ben yapmayı düşünüyorum bir arkadaşım yapmıştı çok hoşuma gitti. Süsleme malzemelerini trendyoldan almış evde mama sandalyesinde bir kaç poz çekmiş, ben de ona benzer bir şey yapacağım galiba.
simonedebeauvoir Kuzuletta yok ya çok zorlama geliyor bana böyle şeyler, birileri saçmalamasa kimsenin aklına gelmezdi bu tarz şeyler Mantıksızlık bence
Kuzuletta sadece08 Evet bir yaş için fotoğrafçıda düşünüyoruz. İlk çocuğum olunca her şeye heves ediyorum. Zaten ay çekimini yapıyorum, bu da evde minimal bir çekim olacak
selen_ @Kuzuletta evde yaptım ama öyle profesyonel değil pastanın yarısını kestim yarım pasta koydum üstüne ½ yazısı arkada balonlar falan labneli pankekden pasta gibi yaptım oğlum onu yedi pasta patlatma gibi güzel anı olarak kalıyor
dnz23 Medusa evet ya abimin nişanı var şehir dışından gelenler oldu annemlere sığmayanlar bizde ben de hiç fırsat bulamadım
dnz23 Kuzuletta ay çok güzel teşekkür ederim bana da fikir oldu 🥰 nice ayları, yılları olsun inşallah 🙏💙🥹
kukuliiiii Kuzuletta ben ay çekimi yapıyorum bu ay mesela spaya götürdüm orda konseptlerde çektim kendim baya prof gibi çok iyi oldu yaşadığın yerde varsa bakabilirsin hem bebiş yüzüyor hem güzel fotolar çıkıyor
kukuliiiii Kuzuletta sakaryada götürdüm ben çoğu ilde var ama konseptli varmı bilmiyorum bazılları uygun miktara çekim bile yapıyor