ESMERBOMBA_ ikiprensesannes demi bizim burda o demek istediği şeye rix derler aslında ben köy de yaşadım babnnem avludaki koyunların gübresini süpürür ekmek yakacağı yapardı ve o gübreye zibil derdi diye hatırladım yanlışmı acaba bilemedim kürtçem çok yok zaten 15 sene olmuş eşim kürt olmadığı için iyice unuttum zibil sizde ne demek
ikiprensesannes ESMERBOMBA_ böyle anlatınca anladım evet gülüm doğru eşinin ayıbı oda ne kadar ayıp insan eşine karşı öyle kelimeler kullanırmi ya
selen_ @superisi_ görümcem kendisi kahve yaptı şekerli yapmış bana diyor kahven de çok şekerli olmuş bende dedim içmeseydin Valla anlamadım görünmce kendi kahve yapıyorsa ve şekerli olmuşsa bu kız neden tribe giriyor icmeseydin diyor
superisi_ selen_ Kendi yaptığı kahveye kahven şekerli oldu demiş ondan canı sıkılmıs. Çünkü görümcesi kendi yaptığı halde kahven şekerli oldu demiş ya
Mutlu_ Cicekliperde bence kahveyi gelin yapmadi diye laf carptiriyo oda demek istiyoki icme zaten icme diye yapmadim dhdhhd hic gulcegim yoktu ya iyi geldi
Cicekliperde superisi_ herkes kahveyi kimin yaptığını biliyor ama 😂 post sahibi de bizi cevapsız bıraktı
yavuzzzzzz Ben şöyle anladım . Kahveyi görümcesi yapuyor ama eşi içiyor ve şekerli diyor ama bilmiyor kız kardeşinin yaptığını . Yazan kişi de sinirlenip içme o zaman diyor eşine .