etoile superisi_ bütün zayiflara gıcık oluyorum özellikle makarnayı ekmekle yiyip kilo alamayanlara ,😂😂😜😜😜
lanjalee etoile ya ben örtü seviyorum 🥰 Seda Sayan diyo ya ben çorap kadınıyım diye bende örtü kadınıyım 😜masa örtüsü ,çamaşır makinemin üstünde bile örtü var banane seviyorum 😅😂tatlı tatlı güzel şık örtüler gayette güzel duruyo abartmamak koşuluyla tabi 🤙
ikiprensesannes etoile ruhumuz da var köylü olmak 😂😂 sanırım şive konuşabilmek biber dolmasını ekmeksiz yemem bide makarnayi ahaha
Moonlight_ etoile Menemene sulu yemeklere ekmegi bandira bandira yemek 😋 Yer sofrasini cok severim (ama ayni tabaklarda asla yiyemem) 😆 Köye gidersek babaannemin salvarlarini giymegi cok severim cok rahat oluyor ve basimada yazma baglarim tam köylü kizi oluyorum kocam ozaman bana hep köylü güzelim diye seslenir☺️
etoile Moonlight_ senle ilgili hiç tahmin edemeyeceğim bilgiler 🫣 bizim köyümüz yok. Menemeni çatalla yerim. Yerede hiç oturamam bacaklarım ağrıyor 😂
ikiprensesannes etoile sadece hamilelik döneminde o da 8. Ayından sonra kilo alırım oda taş çatlasa ,68 olurum doğumdan sonra da o kilolar yok olur ne yesem yaramaz 🥺
lanjalee etoile öyle deme zıt kutuplar birbirini çeker bak bu çok bilimsel bi açıklamadır👩🔬 sorgulama sakin ol ben yine benim😅
belladonna etoile Benimde serpme kahvaltıyı silip süpürmek ve açık büfede elimde olsa 10 tabak doldurmak 🤦♀️ Utanmasam eve de götüreceğim herhalde 😅
lanjalee belladonna ya seni öyle hayal edemiyorum çok narin kibar geliyorsun bana koca tabak doldurmuş gözümde canlanmadın hiç 😂 oysa @etoile onu o şekilde düşünebilmiştim 😅
etoile belladonna bugün 10 tabak doldurdum 😂😂😂 iki kişiyiz hepsi kaldı hem israf hem açgözlülük aklım yiyemediklerimde kaldı 😜🫣
Afrodit belladonna sen bensin ahhaha serpme kahvaltının hakkını veriyorum artık yerken utanıyoruz hahaha içmediğim kadar da çay içiyorum 😄
lanjalee ikiprensesannes ve sen bu duruma hüzünlü surat emojisi mi atıyorsun ? Gerçekten zayıf olupta bu duruma üzülen insanlara gıcık oluyorum 😂😅😅 tabi aşırı zayıflıktan bahsetmiyorum sağlık sorunu dışında 🫢
ikiprensesannes lanjalee kız yüzümden kilo alınca daha iyi hissediyorum 😂 kız zayıfım parmaklarim falan uzun İnce kötü hissettiriyo hamilelik dönemlerinde en çok hoşuma giden kilolarım hiç gitsin istemiyorum
Medusa etoile Koltuğa veya sandalyeye ayağımı götümün altına kıvırır öyle otururum😂 Salatanın suyuna ekmek banarımm
ikiprensesannes lanjalee belki 5 öğün yemek yerim emzirmeye başladıktan sonra kapanışı saat 12 de kahvaltıliklarla yapıp uyuyorum ama Yok 😶