• Cinsellik
  • Hiç görmemeniz gereken birseye şahit oldunuz mu ?

Kedicik annem kız kardeşime hamileydi görmedim ama duyuyordum geve yatarken babam çok azmıştı herhalde🙈 sürekli annem dur yapma falan diyordu ama babam kendinden geçmişti bi kere

Kedicik bi de ilk işyerimde sekreterlik yapıyorum o zaman. Patronum evliydi merkez ofis vardı ayrıca ordaki sekreter baya hakimdi işlere falan gül’dü adı da o da evliydi. İşte o anlatıyordu işi bana telefonla falan. Bigün patron cumaya gitti telefonu masada kaldı o zaten telefonu bırakırdı işle ilgili şeyleri cevaplardım. Şeytan dürttü mesajlara baktım🤭 o Gül denen kadın yazmıştı yemek yedin mi falan diye sonra da demiş ben senin beni yemeni hatta parça pinçik etmeni isterdim falan.. ayyy dünyam başıma yıkıldı. Soğudum zaten işten de baktım kadın sürekli ezmeye çalışıyo falan. En son adam bana dedi ki ben seni işe neden aldım biliyo musun? Eski sevgilime ilk aşkıma çok benziyosun yoksa deneyimsiz ve toysun asla almazdım. Bende ipler koptu çıktım işten

Ya çok değişik şeyler varmış valla

Kedicik kaynımı sanal seks yaparken yakalamıştı kız telde oğlan reelde karşı karşıya sevişiyolardı rezillikti midem kalktı 🥺

AntisosyalMam uzun sure devam.etmis duydugum kadariyla ama suan oyle degildir herhalde yaandi cunki menopoza da girmişti r herhalde

Minimini ay onu nasıl yapıyorlar yaa🤷🏼‍♀️