• Muhabbet
  • Size göre dekolte taşıyabilene mi yoksa cesareti olana mı yakışır?

1️⃣Sizce dekolte kadına yakışıyor mu, şıklık için olmazsa olmaz mıdır?

2️⃣Dekolte giyen kızlar hakkında ne düşünürsünüz?

3️⃣Dekolteli biri size basit kadın gibi mi gelir? Gelirse hangi tür dekolte?

✔️Her zaman ki gibi illk cevap benden olsun bütün sorulara tek cevabım dekolte bana göre değil herkese saygım var👍🙂

2bernamitas7 ben dekolte giymem. Giyene saygı duyarım ama taşımasını bilene çok yakışır. Bence bir kadın nerde ne giymesi gerektigini bilmeli. Minicik bir şort ile ev oturmasına gidilmez. Uyurken giydiğin mini geceliklerle dışarı çıkılmaz. Aşırı derin dekolte kıyafet proporsiyon sıkıntısı varsa giyilmez. Yakismiyorsa zorlanmaz. Kadın bence tapılasi bir varlik çok güzel herşey yakıyor ama yerinde ve doğru şekilde❤️

2bernamitas7 yakışan vardır illaki ama kararında oldugu sürece taşımak da önemli tabi zorlamanın anlamı yok işte bazı kızlar yakıştığını düşünerek çok fazla dekolte giyinebiliyor daha doğru dikkat çekmek için şey gibi geliyorlar bana şey işte 🙄 malum ülkede açıklık ve çıplaklık ayırt edilemiyor

2bernamitas7 kesinlikle herşey dozunda olmalı bazı kadınlarımız açıklık kavramı altında çıplaklığı özgürlük sanıyor yerinde ve ortaminda olan herşey yakışır bizlere , o çizgiyi koruyan kadınlara saygım sonsuz 🥴

Bence dekolte vücudunu iyi tanıyan bir kadına çok yakışır ama şıklık için şart olduğunu düşünmüyorum. Ben her gün dekolte giyen bir kişi değilim. Akraba düğününde saten bir abiye girdim, yalnız yırtmaç dekoltesi baya derindi, ve özel bir gün olduğu için eşimde asla bir şey demedi, genel olarak giyimime saygı duyar zaten. Her gün giyilmesi ister istemez çevrenin dikkatini çeker ama her gün giymek yerine bence özel bir günde sevdiğiniz birinin dikkatini çekmek, daha farklı oluyor. Tabi her kadın, Öncelikle bir başkası için değil kendi için giyinmeli. Ben hem o gün kendimi çok özel hissettim, hemde eşim sayesinde bu hissiyat ikiye katlandı diyebilirim. 😁

Ben Allah’ın saygı duymadığı şeylere sırf insanların gönlü olsun diye saygı duyuyorum demeyi bıraktım bacım 🫠 karşılaşınca görmezden geliyorum ama maalesef özellikle fiziği müsait olmayanlarda çok daha zorlama basit ve kötü göründüğünü söyleyebilirim.

2bernamitas7
          ✅Ben dekolteyi kadına yakıştırıyorum. Ancak, her dekolte, her kadına yakışmıyor. Proporsuyona uygun dekolte giyince kadın gayet güzel taşıyor.
          Bana göre olmazsa olmaz değil. Şıklığın tamamını dekolte oluşturmuyor. Şık olacağım, dekolte giyeceğim derken, saçma sapan şeyler giyiyorlar oda saçma… Her şey dozunda olunca güzel olur
          ✅Dekolte giyen kadınlar hakkında hiç bir düşüncem yok. Saygı duyuyorum. Kendisine yakıştırmış giymiş. Ben arkasından ne diyim ne düşüneyim? Ben tanımadığım bir insan hakkında sadece dekolte giyiyor diye nasıl kötü düşünebilirim ki? Herkes kendisine yakıştırdığı şeyleri giyiyor. Öyle de mutlu oluyor.
          ✅Bana basit kadın gelmiyor. Ayrıca bu ifade çok saçma bir ifade. Basit kadın ne? Kadınları kıyafetlerine göre mi basit/kaliteli ayırt edeceğiz? Dış görünüşe göre mi basit/ kaliteli oluyor?
          Çok saçma….

2bernamitas7 evet özel günlerde düğünde dernekte giyerim ben ama çok abartıyı sevmem. Günlük yaşantıda bana göre değil.. Giyene de saygı duyarım ☺

belladonna bir şeye açıklık getireyim halk dilinde basit kadın demek yani hafif meşrep kadın demek anlamına geliyor yani ucuz kişiliksiz demek anlamında kullandım kendine değer vermeyen kadın anlamında da kullandım kıyafetle insanın basitliği belirlenemez bana göre de ama toplumun bakış açısını soruda sordum diyelim de yanlış anlama olmasın sonra bacım👍😊

2bernamitas7 Dekolte her kadına yakışır. Ama bazısına daha çok yakışır, bazısı tercih etmezse iyi olur.
              Şıklık için olmazsa olmaz bir seçenek asla değildir, olmasa da olur.
              Dekolte giyen kadınlar hakkında ne düşünebilirim Allah aşkına ? Biraz rahatlatın kendinizi, dekolte giyen kadın: basit, yollu, kaşar, gözü kocanızda olan biri değildir. Bu dekolte değil karakter meselesidir.

2bernamitas7 nerde nasıl giyinileceğini bildikten sonra yakışan da giysin cesareti olanda.Ben ünüdeyken özellikle eşimle gece buluşmalarımızda muhakkak giyerdim ki çok severdi ama şuan sadece evin içinde giyebiliyorum bekarken özel bir yere gidersem giyerdim bir akşam cay davetinde değil mesela 🫶🏻

2bernamitas7
              Yok canım ben seni yanlış anlamadım 😊
              Sen zaten genelleme yapıp sormuşsun anladım ben, bende genel şekilde cevap verdim 😊

2bernamitas7 her kadına yakısmıyor dekoltenin miktarı yeri ve zamanı vardır sırf bir yerlerini acmak için giyenlerde asırı belli oluyor kötü duruyor hic birimiz begenmiyoruz şimdi şöyle dekolte bir yerini acmak göstermek degildir vücudunda sevdigin bir yeri ön plana cıkarırsın ama asla acmazsın cok ince bir detay belirtirsin o kadar hani makyajda da sevdigimiz yerleri aydınlatırız ya onun gibi ama sevdigin yeri acmazsın bazen görüyorum dekolte diye açmıs görünüyor yani o baska bisey.mesela stiletto da bir dekolte verir aslında o ayakkabıda parmaklarının bir kısmı görünür görünmezse sahte stilettodur kötü durur yani sadece bir kısım göstermek..